Microsoft Surface D9P-00018, laptop cu Alcantara

Unul dintre numeroasele modele premium de pe piață cu dimensiuni reduse e acest Microsoft Surface D9P-00018 care are un hardware decent. Spre deosebire de multe ale ultrabookuri, acesta oferă un material diferit – Alcantara. Poate că mulți dintre voi nici nu ați auzit de ele sau poate l-ați văzut doar la anumite articole, mai puțin laptopuri. Acest material textil imită pielea fiind plăcut la atingere (moale), rezistent la zgârieturi și se curăță ușor.

Din poza de jos se vede ceva mai bine acel material de care vă ziceam mai sus și nu cred că vă deranjează că nu se vede carcasa din aluminiu, construcția oricum e destul de solidă (nu ca la cele de plastic). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Prețul laptopului e foarte atractiv ținând cont de restul modelelor, dar laptopuri clasice cu aceleași componente pot costa și pe jumătate. Discutăm de i5-7200U cu 4GB RAM și SSD de 128GB, dar pot fi variante cu mai multă memorie și spațiu de stocare dublu. Laptopurile cu harduri nu mai sunt atât de căutate pentru că sunt lente chiar și dacă au un procesor mai avansat. Arată diferit față de altele deoarece ecranul nu are un raport 16 pe 9, motiv pentru care ecranul are o rezoluție diferită. Avantajul e că a crescut semnificativ zona de sprijin a palmelor.

Se adresează oricui, dar văd că are Windows 10 S pentru studenți care poate fi înlocui cu care versiune vă place mai mult (chiar și Pro).

Păreri pro și contra

Intră în categoria ultraportabilelor premium datorită construcției sale, materialelor folosite, greutății reduse și ecranul PixelSense cu touch. Ecranul are protecție Corning Gorilla Glass 3 pentru a nu se forma zgârieturi pe acesta, însă suprafața nu e mată ca și la unele laptopuri. Calitatea imaginii e superioară datorită noului panel care chiar impresionează și rezoluția 1504p oferă numeroase detalii.

Microsoft Surface D9P-00018 e doar unul dintre numeroasele modele care pot avea numeroase configurații, culori sau diverse tehnologii. Ideea e că sunt mai multe serii Surface și prețurile pot diferi destul de mult, însă cel de sus e și cel mai accesibil.

Te-ar mai putea interesa