Melitta Barista T Smart F830-101, păreri espressor automat cu aplicație

Melitta Barista T Smart F830-101 e un aparat modern de la producătorul german Melitta. Față de alte espresoare aceasta se diferențiază prin faptul că are integrate mai multe facilități.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri când vine vorba despre a prepara o băutură de calitate superioară.
În poza de alături se poate vedea modelul F830-101 (care e pe silver, adică argintiu), pe piață existând și modelul F830-102 care vine pe negru.
Se poate observa că are două duze de cafea așa încât să poată fi pregătite două cafele în același timp.

Păreri pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva ar alege acest aparat, iar cele mai importante sunt în rândurile care urmează:

  • Poate fi utilizat pentru a prepara până la 18 tipuri de produse.
  • E realizat din materiale de calitate precum inox la carcasă și râșniță.
  • Având râșniță poate fi alimentat și cu cafea boabe.
  • Comandarea se poate face de la touch screen ori de pe telefon deoarece are suport pentru aplicația Melitta Connect. Dacă o să folosiți aplicația atunci singurul lucru care trebuie să-l faceți la aparat e să-l porniți, restul setărilor putând fi realizate de pe telefon.
  • Recipientul pentru cafea are două compartimente așa încât să puteți alimenta cu tipuri diferite de boabe de cafea.

Din păcate acest model nu vine cu filtru de apă, acesta trebuind cumpărat de aici și schimbat la două luni. Filtrul are rol de a prelungi viața aparatului.

Concluzia mea legată de acest Melitta Barista T Smart F830-101 e că-și merită banii deoarece e unul dintre cele mai ieftine espressoare automate cu facilitate smart.
Alegând un aparat de la un producător german înseamnă că avem parte de un produs de calitate germană, adică ce e mai bun.

Te-ar mai putea interesa