Mediacom 7″ M-MP720GO SmartPad 7.0 Go

Tableta Mediacom SmartPad 7.0 Go M-MP720GO e un gadget care se adresează celora în căutarea unei tablete puternice și cu un soft stabil care să poată fi extins cu diferite aplicații. Venind cu procesor dual core și Android 4.2 o să aveți parte de lucrurile menționate anterior. Chiar dacă memoria RAM e de doar 512 mega nu trebuie să vă faceți griji cu referire la cum funcționează deoarece o să se miște rapid. în toate sarcinile.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un dispozitiv la zi care are un ecran mare numai bune pentru navigat pe net și vizionat filme la înaltă definiție. Dacă prețul vi se pare unul prea mare atunci puteți merge pe varianta unei M-MP710GO care are procesor single core și costă cu vreo 50 lei mai puțin.
Alături am pus și o imagine cu pachetul Mediacom 7″ M-MP720GO, referitor la cutia din carton trebuie spus că s-ar putea să fie de altă culoare.

Pachetul
Pachetul

Dispozitivul vine cu procesoru dual core model RockChip RK3168 și cu GPU (cip grafic) PowerVR SGX540. Ambele vor garanta că vă vor merge fără probleme jocurile și aplicațiile. Venind cu Android înseamnă că aveți acces la Android Market – un loc de unde puteți lua o sumedenie de jocuri și programe. Referitor la sistem trebuie spus că e vorba despre versiunea 4.2 a acestui SO.

Atuurile modelului acesta ar fi prețul, aspectul, autonomia și stabilitatea. Nu cred că o să găsești ceva mai ieftin cu dual core. Aspectul e simplu, iar frontal se poate vedea că are webcam așa încât tu să poți vorbi pe Skype cu prietenii.
Însă are și un minus – că nu are 1GB memorie RAM. Acesta lucru ar fi ajutat la un multitasking mai bun.

În concluzie, dacă te interesează o tabletă performantă care cu un pre foarte bun atunci acest model Mediacom ar fi o recomandare din partea mea.

Din preview-ul de alături puteți vedea cum arat acest aparat și care sunt capabilitățile sale.

Lasă un comentariu