Mediacom 7″ M-MP710GO SmartPad 7.0 Go

Mediacom 7″ M-MP710GO e o tabletă de 7 inci care are un procesor RockChip RK2926 de 1 Ghz, 4GB memorie internă și RAM 512MB. Poate că unii vor spune că e un dispozitiv destul de slab, însă pentru a rula jocuri și programe nici nu ai nevoie de mai mult. Iar, legat de memoria internă ar trebui precizat că doar 1-2 giga sunt accesibili, restul fiind utilizați de SO.

Modelul acesta mai e cunoscută și ca Mediacom SmartPad 7.0 Go M-MP710GO, iar costul să nu e deloc mare întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model am pus alături o imagine.

Pachetul
Pachetul

Vine cu un procesorul single core făcut de Rockchip, iar ecranul său e unul de 7 inci cu rezoluție 800×480 pixeli. Deci, o să poți vedea fără probleme filme la calitate HD, iar jocurile se vor vedea și ele destul de bine.
Pentru convorbiri Skype te poți folosi de camera web de 0.3 megapixeli, iar pentru transferul fișierelor poți utiliza wireless ori USB. Cea mai bună modalitate de a transfera fișierele pe diferite dispozitive e cea prin care utilizați o aplicație de genul Google Drive ori Dropbox. Plus că o să ai și spațiu de stocare online de câțiva giga.

Printre lucrurile care o să le apreciezi la acest dispozitiv se numără aspectul, portabilitatea și prețul mic. Bateria ține undeva la 4 ore, motiv pentru care nu putem spune că nu ține mult, iar dacă te interesează greutatea atunci trebuie știut că e de circa 370 grame.

În rest, dacă te interesează o tabletă bună și ieftină atunci acest model e unul pe care eu îl recomand. Iar, dacă vrei ceva dual core atunci poți să mergi în direcția unui model Mediacom 7″ M-MP722M.
Alături am pus și un clip pentru a vedea mai bine cum arată acest model. Puteți vedea că e unul vândut în întreaga Europă, nu doar în România… cum e cazul modelelor Allview.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Mediacom 7″ M-MP710GO SmartPad 7.0 Go”

  1. Un gadget foarte bun. Am acest model de aprox 3 luni si ma tine bateria 3 ore daca ma joc mult. Jocurile merg excelent insa nu stiu cum merg cele pe bani care sunt mai complexe.

Lasă un comentariu