Mediacom 7.85″ M-MP84S4 White, tabletă cu Quad Core

Mediacom 7.85″ M-MP84S4 e un gadget reușit care parcă e inspirat din designul tabletei iPad Mini. Designul nu e în totalitate același doar forma și ecranul diferă. Aceasta are un sistem de operare diferit – Android, are slot pentru card, un preț foarte atractiv etc. Autonomia acestei tablete e bună dar nu excelentă cum e la unele. Cu alte cuvinte durata de viață a bateriei e mai mare decât cea a unui laptop însă există tablete cu autonomie de 2 ori mai mare. Sunt și alte tablete care pot fi considerate alternative deoarece majoritatea sunt ieftine (mă refer la cele de la acest brand).

Prețul său e ok comparativ cu tabletele unor branduri mai cunoscute. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Cortex A9 de 1.6 GHz e performant pentru cei care nu au pretenții foarte mari (nu vor să joace jocuri cu detalii prea mari). Există multe jocuri care rulează perfect și pe procesoare mai slabe, dar e bine să aveți destul spațiu de stocare și memorie RAM. Aceasta are 1GB RAM și 8 GB stocare. Memorie internă nu e tocmai atta deoarece aplicațiile și sistemul sunt pe aceeași memorie. Pentru cei care au nevoie de mai mult, e bun un card de memorie.

Ecranul IPS oferă cele mai bune unghiuri de vizibilitate iar la acesta rezoluția e bună – 768p. Ca multe alte tablete și aceasta are: difuzor integrat, cameră web, cameră principală, procesor grafic, WiFi etc. Totuși senzorii de la camerele foto nu sunt așa de mari, deci nu sunt ideale pentru fotografiere dar pot fi utile pentru video convorbiri (în special cea frontală). Are chiar și bluetooth, iar cu această tehnologie puteți conecta o tastatură wireless, de exemplu.

Plusuri: are HDMI, procesor cu 4 nuclee, arată bine, ușor de folosit, ecran HD etc.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Mediacom M-MP84S4 e o tabletă de 7.85 inci și care poate fi ținută cu ușurință într-o mână iar cu cealaltă puteți scrie sau interacționa cu meniul sistemului de operare. Androidul e așa făcut astfel încât să îl folosiți ușor fără a avea prea multe cunoștințe, dar sunt multe opțiuni, motiv pentru care poate pentru unii pare prea complicat. Tabletele ieftine sunt bune dar numai pentru cei care nu vor un ecran prea detaliat ori o autonomie prea mare.

Te-ar mai putea interesa