Mediacom 7.85″ M-MP82S4, tabletă cu Quad Core

Mediacom 7.85″ M-MP82S4 e o tabletă performantă și de aceea poate duce la îndeplinire multe sarcini. Se poate vedea din poza de jos că are o formă ceva mai „pătrățoasă”. Adică nu are un ecran cu aspect 16 pe 9 ci mai degrabă 4 pe 3. Acestea sunt mai bune pentru navigare web deoarece în plan orizontal, oferă mai mult conținut pentru citit (sau când navigați). Poate fi folosită pentru diverse: jocuri, filme, aplicații, socializare etc. Totul depinde de ce aplicații aveți instalate dar nu sunt aceleași ca și pe PC deoarece sistemul e Android. Are un ecran de tip IPS care îmbunătățește calitatea imaginii (unghiurile de vizibilitate sunt mai mari).

Prețul acestei tablete dar și a altor modele de la acest brand sunt foarte bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul cu patru nuclee din familia Cortex A9 e decent deoarece e de 1.6GHz iar cel grafic e și el performant – Mali-400 MP4. Poate că nu e cel mai bun Quad Core dar cu siguranță nu va fi nevoie de mai mult pentru ce există deja pe piață. Multe jocuri rulează fluent și cu procesoare Dual Core. Doar tabletele cu rezoluție mare au nevoie de un plus de performanță.

Un IPS de 7.85 inci cu imagine 768p mi se pare suficient de bun și se pot reda clipuri până la calitate HD. 1 GB memorie RAM ajunge pentru ce există pe piață iar spațiul intern e de 8GB (utilizabil e mai puțin). Pe partea de dotări poate că nu excelează deoarece are o cameră web de 0.3MP, cameră principală de 2MP, WiFi, bluetooth, HDMI și mai câteva. Totuși, cu tehnologia bluetooth se pot conecta o pereche de căști sau o tastatură (e mai bună pentru scriere).

Plusuri: destul de ușor de folosit, portabilă, configurație excelentă, Android 4.2, autonomie mare în mod office etc.
Minusuri: camera web nu e foarte performantă.

Mediacom M-MP82S4 nu e o tabletă prea mare sau prea mică dar o puteți ține cu ușurință într-o singură mână, astfel puteți interacționa ușor cu cealaltă mână. Puteți folosi un stand dacă vreți să aveți ambele mâini libere. Există și huse interesante care pot fi compatibile cu aceasta.

Lasă un comentariu