Meaco UK20L, dezumidificator și purificator de aer cu consum redus de energie

Meaco UK20L e unul dintre aparatele ceva mai scumpe de pe piață care le puteți alege pentru locuința voastră și care oferă posibilitatea montării unui filtru Hepa pentru a purifica aerul din locuință. Cu alte cuvinte, acel filtru nu e inclus și poate fi cumpărat la un preț destul de bun și nu veți regreta alegerea făcută. Cu acest model puteți spune adio condensului, mucegaiului și igrasiei din pereți. Bineînțeles, dacă nu aveți probleme serioase, acest aparat poate fi pornit doar de câte ori pe săptămână.

E evident că discutăm de un model cu consum redus de energie pentru că are acea dungă verde. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Conform producătorului, e bine să nu depășiți suprafața de 55 mp și depinde și de înălțimea camerei (până la 2.5 m). Din poză se vede că e mult mai mare decât alte aparate, astfel acesta are un rezervor de 6 litri.

Modelele foarte ieftine nu au multe funcții, pe când acesta are oprire automată când rezervorul e plin sau nivelul de umiditate corespunde, dar și altele: dezghețare automată, uscare haine, două trepte de ventilație, blocare interfață, timer și altele. Higrostatul e  dotare standard pentru aparatele mai scumpe și puteți seta nivelul de umiditate dorit și aparatul nu va funcționa continuu după cum am menționat anterior, ci la un moment dat se va opri.

Păreri pro și contra

Filtrul Hepa opțional e perfect pentru cei care au alergii sau vor să le prevină și nu mi se pare că are un preț foarte mare. Beneficiază de un panu de control ceva mai avansat și care poate fi folosit cu ușurință datorită pictogramelor, aveți chiar și un buton pentru blocarea interfeței. Ținând cont cât poate dezumidifica, chiar nu ar trebui neglijat și performanțele cresc în camere mai mici.

Nu poate fi foarte silențios pentru că poate fi folosit pentru camere de până la 55 mp. Aparatul de sus numit Meaco UK20L e un model fiabil, motiv pentru care a primi atât de multe aprecieri din partea posesorilor și o garanție atât de generoasă. Se poae muta în orice cameră pentru că are roți și mâner rigid în partea de sus.

Te-ar mai putea interesa