Meaco UK12L, dezumidificator și purificator de aer eficient

Meaco UK12L e un aparat modern care nu ar trebui să lipsească din locuința voastră în special pe perioada sezonului rece. Nu merită să faceți vreun compromis, alegeți un aparat care oferă exact ce aveți nevoie. Acesta e echipat cu higrostat, astfel că poate fi controlat nivelul de umiditate din aer și aveți câteva setări. Aparatul se va opri automat la atingere nivelului stabilit și aerul va fi mai proaspăt, fără a mai fi nevoie să deschideți geamul și nu veți pierde căldură. Chiar din contră, temperatura camerei ca crește cu câteva grade pentru că aparatul degajă căldură.

Arată cam la fel ca și varianta mai mare care o recomand pentru că are performanțe aproape de două ori mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă rezervorul nu e foarte mare, se poate pune un furtun pentru golirea condensului sau îl goliți ori de câte ori se aprinde indicatorul luminos. Are protecție preaplin prin deconectare, astfel că nu trebuie să vă faceți griji.

Panoul de control prezintă și timer, pentru a putea seta perioada de funcționare pentru a nu deranja pe cei dragi. Că doar nu poate fi un aparat foarte silențios ținând cont de performanțele sale.

Păreri pro și contra

Are un aspect plăcut și mai că nici nu iasă în evidență datorită formelor rotunde și atmosfera va fi una plăcută deoarece varianta de sus vine cu funcție de purificator, adică se poate monta filtrul Hepa. Acesta e perfect dacă aveți alergii sau poate vreți să le preveniți, chiar l-aș recomanda celor care țin animalele de companie în casă. Prețurile acestor aparate diferă în funcție de performanțe, doar că acesta e și eficient – 160 W. Unii posesori îl folosesc și pentru a usca rufele, astfel că pe perioada sezonului rece nu le puteți pune afară, deoarece se uscă foarte greu.

Panoul de contro le destul de simplificat, adică aveți funcțiile standard pe când altele sunt automate. Meaco UK12L se descurcă foarte bine dacă nu se depășește suprafața de 30 mp, iar rezultatele sunt ceva mai bune pentru camere mici.

Te-ar mai putea interesa