Marantz NR1602/N1B

Un receiver Marantz NR1602/N1B e pentru cei care vor un sistem Hi-Fi (High fidelity) de excepție. L-ar recomanda suportul 7.1 (ca al lui STRDH520 de la Sony), conexiunile de rețea (LAN și WLAN), multitudinea de conexiuni (USB, HDMI, DLNA și altele), dar și funcțiile multiple. Prețul, din păcate, nu e unul accesibil pentru muritorii de rând, dar dacă vrei să stai în față dai un ban. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

M-am gândit să pun două poze pentru ca dumneavoastră să vă puteți face o părere despre cum arată. (La finalul articolului e și o filmare a acestui aparat și o să vedeți mai bine cum arată.)

Din față
Conectori

Specificaţii tehnice

Receptorul Marantz NR1602/N1B are o putere de 350W și un raport semnal/zgomot de 98 dB. Impedanța e de 8 ohmi și trebuie să știți că acest aparat are o mulțime de conectori cum ar fi LAN, HDMI, USB, dar și altele. Are o mulțime de tehnologii cum ar fi DTS și altele de la Dolby. Vine cu telecomandă, iar culoarea aparatului e neagră. Greutatea e cam mare, adică de 8 kilograme, dar e certificat DLNA, are suport Internet radio și funcționează cu un iPod sau iPhone.

Păreri pro şi contra

Pro: poate fi utilizat alături de un iPhone sau iPod, are DLNA, suportă 5.1 și 7.1, are conexiuni de rețea, nu e greu de configurat.
Contra: mulțimea de conexiuni poate îi va induce pe unii în eroare.

Preţuri (cel mai mic preţ)

2299 lei e un preț aproximativ pentru acest sistem audio de înaltă fidelitate și sper să se mai ieftinească pentru cei care l-ar vrea la un preț mai mic. Dacă vor apărea ceva modele de resigilate atunci acestea vor fi mai ieftine cu vreo 200-400 lei, dar nu prea cred că cineva va renunța la un astfel de aparat de calitate… poate doar din motive financiare. Din păcate nu am mai scris despre sisteme Hi-Fi așa încât să vă recomand o alternativă la fel de performantă sau fidelă. Când voi scrie despre un sistem similar voi reveni cu o alternativă și eventual un link

Concluzie

Review-ul meu e cam scurt și de aceea m-am gândit să pun unul video. E într-o limbă nordică și nu cred că o să înțelegeți ceva, dar o să vă puteți face o părere mai bună despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa