Maibenben Xiaomai 6C Plus, laptop de 17,3 inci cu Pentium 5405U

Laptopul Maibenben Xiaomai 6C Plus este pentru acele persoane care vor un dispozitiv pentru navigat pe Internet şi vizionat filme. Face parte din categoria office şi e un laptop pentru acasă (home use).
Este echipat cu procesor Pentium 5405U de tip dual core, iar pentru a rula sarcini video are cip grafic Intel.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca dotări, aspect şi funcţionalitate. Din imaginea de alături se poate vedea că e un model argintiu cu tastatură completă şi ecran mare. E vorba despre ecran de 17,3 inci a cărui rezoluţie e de 1920×1080 pixeli.


Păreri pro şi contra

Maibenben Xiaomai 6C Plus are procesor Pentium care scoate 2305 puncte la benchmark. Are memorie RAM de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 240 de giga.
Pe piaţă există două variante ale acestui laptop, diferenţa dintre ele fiind capacitate de stocare. Mai exact are un SSD de 240 sau de 480 GB.

Nu are unitate optică, dar în schimb are 3 porturi USB şi HDMI 2.0.
Întrucât nu are sistem de operare instalat recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.

Despre brandul Maibenben se ştie că produce electronice, având website, dar nu are wiki. Brandul Xiaomi e cunoscut de oricine deoarece produce telefoane, televizoare, monitoare, laptopuri şi alte dispozitive. Probabil că Maibenben e sub-brand al Xiaomi sau un brand achiziţionat de curând.
De final pot spune despre acest aparat că va fi mai mult decât suficient pe post de laptop pentru acasă. E la nivelul anului 2021 şi veţi vedea că ecranul de 17,3 inci va fi foarte util filmelor şi navigatului pe net.
În opinia mea nu trebuie să-i faceţi upgrade la stocare sau memorie RAM deoarece sunt suficiente.

Te-ar mai putea interesa