Logitech Z323

Dacă te interesează un sistem audio bun atunci îți recomand boxele 2.1 Logitech Z323 deoarece vine de la un brand cunoscut în domeniul perifericelor și audio – Logitech. Un astfel de sistem e util deoarece e format din două difuzoare și are un subwoofer pentru redarea unui sunet cât mai fidel. Evident că sistemele 5.1 sunt mai bune, dar au și un preț superior… modelul de față având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Dacă nu ai o cameră exagerat de mare atunci nu ai nevoie de niște boxe cu o putere exagerată pentru a vedea un film HD sau de altă calitate.

Poze

Sistemul Logitech Z323 vine cu două difuzoare de 6 W fiecare și cu un woofer destul de bun. Culoarea lor e neagră și se vede că au un aspect foarte modern. Alături, în prima poză se vede că e ambalajul, iar în a doua imagine se vede cum arată boxele scoase din cutie. La final există și o despachetare dacă vreți să vedeți ce conține pachetul.

Ambalajul
Boxele asamblate

Specificaţii tehnice

Z323 fiind un sistem 2.1 are o putere mică de 30W. Fiecare satelit are 6W, iar woofer-ul are 18W, deci pentru un apartament zic că e suficient așa încât vecinii să nu cheme poliția. Sunetul e unul de tip 360 grade, difuzoarele având amplificator integrat și asta înseamnă că o să puteți savura la calitate maximă un film ori o melodie, indiferent în ce parte a camerei vă aflați.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; sunt realizate de un producător cunoscut; puterea e modică fiind un set de boxe perfect pentru persoanele care au o cameră mică înspre medie ca dimensiuni; au control al volumului integrat. Contra ar putea fi doar faptul că au o garanție de doar un an dar asta e un lucru normal pentru un periferic, zic eu.

Concluzie

Logitech Z323 sunt niște boxe premium și asta o să o vezi prin faptul că spre deosebire de altele acestea nu vor scoate sunete ciudate atunci când urmează să-ți sune telefonul. Calitatea sunetului e una bună și dacă ziceți că puterea e cam mică atunci ar trebui să vă îndreptați spre un alt sistem care probabil că o să-l găsiți la peste 400 lei și care va avea o putere undeva dublă… dar până la urmă nu contează puterea ci calitatea/fidelitatea sunetului.

Te-ar mai putea interesa