Logitech 5.1 Z906, boxe 500W RMS

Mă gândesc că eşti un cinefil sau un audiofil şi pentru a-ţi satisface pofta de filme şi muzică de calitate ai nevoie de un sistem de boxe performant de la un producător consacrat – Logitec – cum e sistemul de boxe Logitech 5.1 Z906 care are 500W RMS şi a ajuns în România prin luna martie. Ştiu că are un preţ mare şi găseşti boxe Genius SW-HF la maxim 400 de lei, dar nu cred că putem compara producătorii. 😉 Acest producător e lăudat pentru electronicele de foarte bună calitate care le face şi Z906 nu e o excepţie deoarece are certificare THX, decodare DTS, telecomandă fără fir şi alte „prostii”.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu ştiu dacă e datorat puterii, certificării de la THX sau de faptul că e făcut de un brand cunoscut.

Poze

Pachetul
Consolă

Specificaţii tehnice şi caracteristici

Logitech Z906 este un sistem de tip 5.1 cu 5 sateliţi de 67 W fiecare şi 1 subfoofer de 165 W fiecare. Nu ştiu dacă sunteţi familiarizaţi cu modelul Z5500, dar vine să-l înlocuiască deoarece în opinia unora avea ceva hibe.

Cert e că Z906 e unul dintre cele mai bune sisteme de difuzoare de pe piaţă când vorba de 5.1. Cred că ar fi destul de bun pe post de home cinema dar din păcate nu-l prea ajută preţul fiind cam mare.

Comparativ cu modelul vechi are subwoofer-ul mai uşor (ca greutate) şi acest subwoofer scoate bas mai adânc.

Păreri pro şi contra

Pro: are o putere mare, e făcut de Logitech, are telecomandă wireless, materialul din care sunt realizate boxele e unul destul de bun.
Contra: preţul e mare.

Concluzie

Probabil că e visul oricărui pasionat de filme care vrea aibă o senzaţie cât mai reală atunci când le urmăreşte, dar preţul de peste 1000 de lei te ţine cam departe de ele. Cert e că boxele sunt de foarte bună calitate şi nu pot fi comparate cu genius, ci doar cu Sony.

Te invit să urmăreşti video review-ul de alături pentru a vedea mai bine cum arată sistemul Logitech 5.1 Z906.

P.S.: La 500W acest sistem e destul de puternic şi de aceea nu e tocmai pentru persoanele care stau la bloc, ci pentru cei care stau la casă. Poţi să le ţii la volum 25 %, dar nu cred că vei rezista tentaţiei de a le da la maxim şi să-ţi deranjezi vecinii… fără intenţie.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Logitech 5.1 Z906, boxe 500W RMS”

Comentariile sunt închise.