Logitech 2.1 Z523 Ash, boxe 40W RMS

Aceste boxe Logitech 2.1 Z523 Ash de 40W RMS vin în două varinate: pe alb şi pe negru. Diferenţe între ele nu veţi găsi (mă refer la performanţe şi preţ). Spre deosebire de boxele clasice aceste Logitech Z523 Ash vin cu sunet 360 de grade (sateliţii au difuzoare atât în faţă cât şi în spate). Deci chiar dacă pentru un astfel de preţ nu sunt foarte puternice, calitatea audio e excepţională în special când vă aflaţi în apropierea sa. Nu ştiu dacă acest lucru v-ar ajuta în jocuri, însă se va remarca mai mult atunci când ascultaţi muzică sau vizionaţi un film. Spre deosebire de la sisteme audio 5.1 acest Z-523 Ash are butonul pentru reglarea bass-ului pe unul dintre sateliţi. Sunt suficiente alternative mai puternice în acest buget, însă nu toate au o astfel de sonorizare. Z523 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Boxele

Specificații tehnice

Logitech Z523 Ash e un sistem 2.1 adică e alcătuit din doi sateliţi şi un subwoofer. Puterea totală a acestor boxe e de 40W RMS din care subwoofer-ul are 21 W iar sateliţii au 9.5 W fiecare. Nu cred că puterea subwooferului e prea importantă şi spun asta deoarece în cele mai multe cazuri, calitatea audio contează, adică puterea sateliţiilor, iar în acest caz sunt destui de buni. Subwooferul vine cu intrare audio pentru sateliţi şi intrare stereo RCA (pentru a conecta o consolă, player media sau un iPod). Butonul de bass în veţi găsi pe unul dintre sateliţi alături de cel pentru volum. Acel satelit are şi două intrări audio 3.5 mm (primar şi secundar). Deci veţi avea totul la îndemână, adică pe birou.

Ca şi caracteristici speciale boxele 2.1 Z523 Ash are control al volumului şi al bass-ului integrat, mufe pentru căşti şi sunet 360 grade. Se adresează celor care au camere mici şi care nu doresc un sistem 5.1 deoarece are prea multe cabluri şi nu aveţi pe unde să puteţi sateliţii surround.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine în două culori, fidelitate superioară, design elegant (suprafeţe lucioase), ideal pentru vizionat filme şi ascultat muzică (dar şi jocuri). Pentru jocuri (în special shootere), ar fi mai indicate cele 5.1.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Boxele Logitech Z523 Ash sunt cea mai bună alternativă la cele 5.1 datorită sunetului, însă preţul e pe măsura dotărilor sale. Indiferent pentru care veţi opta (cele albe sau cele negre), veţi face o alegre foarte bună, iar pentru a face o idee despre acesta, v-am pus şi un clip cu despachetarea şi prezentarea lor:

Te-ar mai putea interesa