Linksys Wireless-N E2500

Acest router Linksys Wireless-N E2500 (Advanced Dual-Band N) e un model decent de la acest producător adică nu nici prea sofisticat dar nici prea simplu. În mare, Linksys E2500 are tehnologie 802.11n, rată de transfer de 300 + 300 Mbps, semnal mai mare cât modelele mai mici iPv6 Enabled, Cisco Connect Software, bandă dublă simultană și Qos. Are un design simplu cu suprafețe mate care deci nu lasă amprente, iar în partea de jos e foarte bine aerisit. Nu dispune de prea multe LED-uri ca și la modelele clasice care pot fi pus și în poziție verticală, deci acesta are doar o poziție orizontală. Seamănă destul de mult cu modelul EA2700, doar că acela beneficiază Cisco Connect Cloud (acest serviciu va fi disponibil din vară) și porturi Gigabit (de 10x mai rapide decât cele Ethernet). Acest model Wireless-N E2500 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Doar acest producător oferă routere în această formă și acesta poate fi montat chiar și pe perete dar nici pe birou nu ocupă mult spațiu.

Cutia
Routerul

Specificații tehnice

Standardul Wi-Fi e bineînțeles IEEE 802.11n care-l găsiți pe toate modele noi de pe piață. În partea din spate are patru porturi RJ-45 (LAN) pentru conectarea a patru PC-uri, port RJ-45 pentru internet, buton de resetare, un LED și mufa de alimentare. Semnalul puternic se datorează celor patru antene MIMO incorporate și deci nu are antene exterioare ca și la routerele clasice. Frecvența e de 2.4 + 5 GHz, că doar are o lățime de bandă dublă. Suportă iPv6 care e un IP care va fi disponibil în viitor. E compatibil cu toate dispozitive 802.11 b/g/n și deci puteți avea internet wireless pe toate acele gadgeturi (Smart TV, tabletă, smartphone, laptop etc.)

Pachetul său conține: routerul, cablu alimentare manual de instalare și CD.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: control parental și puteți bloca/debloca accesul la internet al musafirilor, viteză de download mare, se pot conecta o mulțime de dispozitive la acesta (în special wireless), prețul său e unul acceptabil având în vedere caracteristicile sale speciale care nu pot fi găsite pe unul obișnuit, are un design interesant și la prima vedere nici nu pare a fi un router.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Linksys E2500 e o soluție accesibilă pentru cei care doresc un semnal bun pentru o locuință mare, dar pentru mai mult semnal vă recomand modelele superioare. PEntru a vă face o idee despre acesta și conținutul pachetului, am postat un clip cu despachetarea sa:

Te-ar mai putea interesa