Linksys Wireless-N E1500

Acest router Linksys Wireless-N E1500 e recomandarea mea pentru cei ce vor un semnal bun în locuință dar nu doresc neapărat un model Dual-Band. Poate fi confundat ușor cu un E1200 însă doar la exterior, deoarece la interior are trei antene și tehnologie SpeedBoost. Această tehnologie vă menține viteza chiar dacă e vorba de distanțe mai mari. Pe scurt, Linsys E1500 are o rată de transfer de 300 Mbps, tehnologie 802.11n, securitate avansat WPA2, trei antene incorporate de tip MIMO, tehnologie IPv6 și software Cisco Connect. Deci prețul său mi se pare mai mult decât decent și deci e o adevărată investiție pentru locuința dumneavoastră. Nu aveți nevoie de un buget extraordinar deoarece Linsys E1500 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Routerul

Specificații tehnice

Bineînțeles, modelul acesta Wireless-N E1500 are standard Wi-Fi IEEE 802.11n și spun asta pentru că poate fi găsit la toate routerele noi. În partea din spate are patru porturi LAN, un buton de restart, o mufă RJ-45 de internet și mufa de alimentare. Spre deosebire de routerele clasice acesta nu prezintă nici o antenă externă ci trei antene incorporate. Datorită ratei de transfer mare (300 Mbps), puteți conecta mai multe dispozitive iar viteza nu va fi afectată în nici un fel.

Instalarea sa e destul de ușor iar datorită sotfware-ului Cisco, aveți chiar și control parental și pentru musafiri. Deci puteți monitoriza pe cei mici chiar dacă nu sunteți lângă ei sau să porniți internetul pentru musafiri. Deci e mai funcțional decât unul clasic dar și performanțele sale trebuie luate în considerare. Având în vedere prețul și caracteristicile sale, cred că Linsys E1500 e un model mai mult decât reușit și care-l recomand. Dacă vă dorițio viteză mai mare, există variantele Dual-Band.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design simplu, semnal foarte bun asigurat de SpeedBoost și cele trei antene, ușor de folosit, acoperire bună că doar are 3 antene etc.

Minusuri: prețul mi se pare destul de ok, motiv pentru care nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Linksys Wireless-N E1500 e ideal pentru cei care au o mulțime de gadgeturi care se pot conecta wireless la internet și nu vor un router clasic, ci unul elegant, performant și nou. Având în vedere că are specificații destul de similare cu cele ale modelului E1200, am postat un clip cu acela pentru a vă face o idee:

Te-ar mai putea interesa