Linksys EA4500

Eu aș alege un router Dual band deoarece e mult mai rapid decât oricare alt router wireless, iar un model al anului 2012 e acest router Wireless Dual-Band N900 Linksys EA4500. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani cu siguranță vei găsi o alternativă mai bună. Rata de transfer e una de 450 Mbps pe fiecare bandă, iar având două benzi are 450 + 450 Mbps. La capitolul funcții stă extraordinar de bine deoarece are funcții „fără număr”.

Poze

Dual Band N900 Linksys EA4500 1
Cutia
Dual Band N900 Linksys EA4500 2
Aparatul și conținutul pachetului

Specificaţii tehnice

Linksys EA4500 are și suport DLNA, iar acest lucru presupune faptul că dacă aveți două televizoare de ultimă generație cu DLNA atunci puteți trimite conținut pe ambele fără vreo limitare a vitezei. Normal că are suport pentru standardele b, g și n care sunt standarde wireless, iar porturile LAN sunt 4 la număr cu viteze de până la 1000 Mbps.

Păreri pro şi contra

Pro: e dual band și asta înseamnă că nu o să simțiți ștrangulări ale benzii la Internet dacă o să aveți mai multe calculatoare conectate la el; raportul dintre calitate și preț e unul excelent deoarece vine cu foarte multe facilități de nota 10 printre care se numără firewall-ul integrat; chiar dacă are așa de multe facilități integrate, greutatea sa nu are de suferit deoarece are undeva la 300 de grame; foarte interesant e faptul că are suport IPv6 ceea ce e un lucru foarte bun.
Contra: Linksys EA4500 Dual-Band N900 are un preț mare față de ruterele wireless obișnuite. Garanția e de 2 ani și nu poate fi mărită la mai mult de aceste 24 luni.

Concluzie

Îmi place de EA 4500 deoarece are chiar și QoS, adevărul e că toate routerele au acest sistem, dar la acesta chiar funcționează și nu o să aveți parte de întreruperea filmului ori postului de radio preferat atunci când descărcați ceva de pe ‘net. Recunosc că aparatul de față are un preț ceva mai mare, dar e foarte bun și nu o să regretați deloc achiziția sa. Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate am postat alături un preview video. Se poate observa că pachetul nu e unul foarte bogat, iar acest lucru se datorează și faptului că e un router, iar la ruter nu primești mare lucru în plus față de un cablu LAN și CD-ul cu drivere.

Te-ar mai putea interesa