Liebherr StickerArt CNst 4813, combină frigorifică cu Duo Cooling

Combina frigorifică Liebherr StickerArt CNst 4813 e un model lansat de un brand german care are caracteristici tehnice foarte bune. Mă refer la volum, consum de energie, capacitate de congelare și dotări. Dintre toate dotările sale, tehnologia de răcire Duo Cooling e singura care a impresionat deoarece e vorba de două circuite diferite (pentru frigider și congelator), astfel că mirosurile nu se vor amesteca. Panoul de control digital e așezat la interior în partea superioară a partului, unde copiii nu vor ajunge. Nu cred că ar fi arătat prea bine controlul digital pe ușă, dar nici nu cred că l-ați fi observat.

Din poza de jos se vede foarte bine cu partea frontală are un finisaj special – ca și cum ar fi stickere peste tot. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un sistem de răcire eficient cu tehnologie No Frost, care face diferența. Veți observa că alimentele sunt mai bine conservate, congelatorul se dezgheață automat și gheața ce se formează pe alimente e mai puțină. Deci sunt destul de multe motive pentru a opta pentru un model No Frost. Bineînțeles, un frigider mic nu are nevoie de această tehnologie pentru că ar costa prea mult și avantajele oferite nu ar fi atât de „vizibile”.

Din volumul total de 338 litri, congelatorul are 95 litri, deci cele 3 compartimente vor fi destul de generoase. Poate congelare cel mult 9 kg de alimente proaspete la 24 de ore sau puteți pune chiar mai mult dacă au fost deja congelate.

Păreri pro și contra

E vorba de un model destul de performant și spațios în care puteți pune chiar orice, dar tot nu s-ar compara cu un side by side care e mult mai lat. Nu e mai lat decât alte combine frigorifice, dar are o adâncime de 65.7 cm, adică poate fi pus lângă mobilier sau într-o partea mai liberă unde iasă foarte bine în evidență. Având în vedere că face parte dintr-o serie specială, prețul e și ceva mai mare.

Liebherr CNst 4813 e un aparat de dimensiuni generoase și nu cred că deranjează pe cineva acest aspect, totuși e fiabil și eficient după cum am menționat sus.

Te-ar mai putea interesa