Liebherr Premium SBSes 7353, aparat frigorific modern

Side by side-ul Liebherr Premium SBSes 7353 e unul din segmentul superior și se poate observa destul de ușor pentru că nu e o variantă accesibilă. Acest model se adresează celor care vor un aparat frigorific mare pentru alimente proaspete și nu vor un congelator mare pentru că și așa nu putea fi prea mare. Eu aș recomanda o ladă frigorifică pentru sezonul rece deoarece e mai mare și nu trebuie să o folosiți tot timpul. Side by side-urile cu congelator mic au un consum mai mic de energie.

Merită să optați pentru acest model dacă vreți un model fiabil și cu mult spațiu pentru alimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de răcire No Frost e prezent atât la frigider, cât și la congelator. Astfel, sistemul de dezghețare e automat pentru că e vorba de un control mai bun al umidității. Chiar dacă aparent nu are control electronic, acesta e poziționat la interior pentru a ști mai bine pentru care compartiment e destinat panoul respectiv, că doar avem două frigidere.

La interior, frigiderul are 5 suporturi, numeroasă rafturi din sticlă, compartimente pentru legume și fructe. Oricum, pentru dimensiunile sale aveți destul de mult spațiu interior – VarioSpace. Funcțiile disponibile sunt puține și foarte utile: super-congelare, super-răcire, avertizare pentru ușă deschisă, reglare electronică. Ca oricare alt aparat frigorific modern și acesta are finisaj argintiu anti-amprentă.

Păreri pro și contra

Are un volum destul de mare, iar consumul de energie e foarte scăzut. Aveți destul spațiu pentru orice și rafturile pot fi reglate după preferințe. Chiar dacă are un congelator modest, performanțele sunt peste medie.

Designul modelului Liebherr SBSes 7353 e destul de reușit și se pare că-i lipsește dozatorul pentru apă. Aceste dotări sunt utile dar nu pentru oricine, de exemplu, gheața poate fi luată din congelator (dacă nu are dozator gheață) și poate preferați sucul. La interior se pot pune sticle de apă datorită raftului special dar se poate pune și pe un raft normal. Sunt multe variante similare de la acest brand și chiar dacă acesta e vorba de un model mai nou, designul pare să fie același.

Te-ar mai putea interesa