Liebherr KGNl 1860-3, model argintiu cu NoFrost și DuoCooling

Liebherr KGNl 1860-3 e o combină frigorifică premium pentru persoanele care vor un aparat ușor de folosit și cu multă tehnologie utilă. Vreau să menționez că aceasta e una utilă prin faptul că ajută la economisirea de energie și face ca alimentele să rămână mai mult timp proaspete.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de la un producător german.
Din imaginea de alături se poate vedea că e vorba despre un aparat argintiu care se va integra perfect în price bucătărie.

Păreri pro și contra

Aparatul Liebherr KGNl 1860-3 e unul cu multiple tehnologii utile și alte avantaje pe care le voi menționa în rândurile care urmează.
– Dimensiunile combinei sunt unele de 186x66x60 îxaxl, iar greutatea e de 66kg. E un aparat compact dacă e să ținem cont de volumul net de 310 litri.
– Sistemul de răcire e unul avansat așa încât să nu se producă gheață și fiecare compartiment să aibă propriul circuit. Primul lucru poartă numele de No Frost, iar al doilea DuoCooling.
– Consumul de curent e unul redus, fiind vorba de 246 kWh pe an și de clasa E. Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul va avea o autonomie de 11 ore.
– Compartimentarea e una foarte bună deoarece aparatul are și raft pentru sticle. Partea de frigider are 4 rafturi, un compartiment și 3 rafturi pe ușă. Cea de congelator are 3 compartimente.

Nivelul de zgomot e unul normal de 40 decibeli. În felul acesta trebuie scris că aparatul e unul deloc gălăgios.

Există și aspecte negative precum faptul că nu are facilități smart (de control de pe telefon).

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii dacă vreți ceva fiabil, economic și cu capacitate mare de stocare. Pe lângă aceste lucruri trebuie scris și faptul că e ușor de întreținut datorită prezenței No Frost.

Te-ar mai putea interesa