Liebherr K 2814, frigider cu o ușă și garanție mare

Frigiderul Liebherr K 2814 e recomandarea mea pentru cei ce vor ceva diferit și care poate fi folosit pentru mulți ani. Nu oricine și- permite deoarece nu e accesibil, însă prețul e justificat și îmi veți da dreptate după câteva luni de folosire. Din poza de jos vă puteți face o idee despre interior și cum ați putea poziționa rafturile. Fiind un model cu o singură ușă, sunt prezente numeroase suporturi pe ușă pentru sticle, conserve sau alimente care nu ocupă mult spațiu, dar la care să ajungeți ușor.

Are un congelator foarte bun chiar dacă nu e foarte mare, pentru că alimentele sunt conservate foarte bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model are un volum total de 250 litri, din care congelatorul are în jur de 21 de litri. Acest compartiment e destul de încăpător și poate că nici nu aveți pretenții prea mari, pentru că are o capacitate de numai 2 kg la 24 de ore. Dacă o raportăm la volum, cred că e de ajuns și e mai mare pentru alimentele deja congelate.

Rafturile și compartimentul inferior sunt transparente pentru a vedea mai bine conținutul aparatului. Apreciez aparatele cu uși reversibile deoarece le puteți pune oriunde doriți, însă nu toate frigiderele cu mânere clasice oferă această caracteristică. O iluminare interioară foarte bună face ca alimentele să arate mai gustoase și ce mai bună e cea LED, dar depinde și cum e poziționată.

Păreri pro și contra

E puțin mai scump deoarece e vorba de un brand german, iar fiabilitatea e una superioară. E unul dintre cele mai silențioase frigidere deoarece e bine izolat și nu are un congelator mare. Toate alimentele sunt vizibile la interior pentru că e utilizată o tehnologie de iluminare cu LED. Costă mai mult decât alte frigider pentru că are un consum mic mic de energie – A++.

Liebherr K 2814 are un design destul de unic și pot spune că face parte din segmentul mijlociu. Fiecare brand oferă un alt design, iar la acesta e unul modern datorită liniilor drepte – SwingLine, iar modelele clasice au un finisaj mai rotunjit.

Te-ar mai putea interesa