Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Liebherr GT 4221

Lada frigorifică Liebherr GT 4221 e una dintre cele mai bune modele în acest buget şi spun asta pentru că are eficienţă energetică A+, un volum de 391 litrii şi tehnologii Stop Frost. Sistemul No Frost nu permite crearea de gheaţă pe alimente ci doar pe suprafaţă de răcire dar nici formarea de supresiune (astfel capacul de deschide foarte uşor). Un astfel de aparat se adresează celor care nu au un congelator performant sau nu e suficient de voluminos. Pentru acesta aveţi nevoie de un spaţiu de depozitare de 128 cm cu 76 cm. Spre deosebirede alte modele, acesta re condensator (care produce frigul) integrat în spumă pentru a nu produce vibraţii şi astfel lada e silenţiosă. Nu sunt prea multe astfel de lăzi de la acest producător şi în special în acest buget, de aceea v-o recomand pe aceasta. Modelul GT 4221 are un preț bun Vezi prețul special de azi şi deci aveţi nevoie de un buget modest.

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

E un aparat electrocasnic util care poate fi depozitat în orice cameră dar nu cu o condiţiei: temperatura camerei să fie scăzută (preferabil sub 20 de grade). Din păcate nu vine tehnologie No Frost care ar presupune dezgheţarea automată a congelatorului şi împiedică formarea excesivă de gheaţă. Deci vine cu sistem de dezgheţare manuală iar volumul lăzii e de 391 litrii (net). Clasa de eficienţă energetică se reflectă în consumul acestei lăzi care e de 335 kW pe an. Chiar dacă nu are dispecer pentru gheaţă sau mai ştiu eu ce, e dotată cu un afişaj LED foarte util. Lada e împărţită în două coşuri/compartimente. Capacitatea de congelare e de circa 29 de kg la 24 de ore, care mi se pare foarte bună (la combinele frigorifice, capacitatea de congelare a congelatorului nu e nici măcar un sfert din a acestuia). Dacă vă place să vă aprovizionaţi cu mai multe alimente congelate de la magazine, o astfel de ladă frigorifică nu ar trebui să lipsească din locuinţa dumneavoastră.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: eficienţă A+, sistemul Stop Frost, clasă climatică SN-T, autonomie fără curent de 4 ori mai mare decât la o combină (72 de ore), preţ acceptabil, realizată din materiale de bună calitate, u;or de curăţat, nu se formează condens şi nu ocupă mult spaţiu.

Minusuri: putea fi mai ieftină.

Concluzie

Această ladă frigorifică Liebherr GT 4221 e o recomandare şi nu cred că veţi găsi un model mai bun ca acesta în acelaşi buget. E folositoare pentru cei care nu au timp să meargă la cumpărături în fiecare săptămână, ci doar lunar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu