Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Liebherr GT 2632, ladă frigorifică cu A++

Lada din imaginea de jos se numește Liebherr GT 2632 și e una dintre cele mai eficiente modele disponibile, plus că e oferită de un brand german. Mânerul cu care deschideți lada are o formă confortabilă și alături e panoul de control cu display MagicEye. Cu alte cuvinte, poate fi controlat ușor și nu mai aveți acel panou clasic în partea de jos a aparatului. Aparatul e realizat din materiale de calitate și e mai bine izolat, astfel consumul de energie scade și se va reflecta în factura de energie.

Multe lăzi vin cu acel coș în partea de sus, ei bine acesta are două coșuri care le puteți îndepărta dacă nu le considerați utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Autonomia fără curent e destul de mare și această caracteristică e foarte importantă dacă rămâneți fără curent o perioadă mai lungă. Observ că nivelul de zgomot e ceva mai redus în cazul acestui model. Chiar dacă e foarte încăpătoare, lățimea ei e de numai 86 cm, iar adâncimea e de 75 cm. Poate fi pusă chiar pe un hol deoarece nu e foarte mare sau zgomotoasă. E prevăzută chiar și cu un sistem de evacuare a apei care e foarte important pentru acest tip de aparat.

Păreri pro și contra

E vorba de un model fiabil care are o clasă energetică A++, care nu o găsiți la oricare altă ladă. E echipată cu tehnologie StopFrost care ajută la formarea gheții în spațiul de congelare și pe alimente e ceva mai puțină gheață. În plus, capacul lăzii se deschide ușor pentru că nu se mai formează acea subpresiune. Ca și alte modele premium, are iluminare interioară pe capac pentru a vedea mai bine alimentele de la interior. Cu SuperFrost, se va atinge temperatura necesară destul de rapid și pot spune că reiese destul de ușor din denumirea sa.

Acest aparat Liebherr GT 2632 are un control destul de avansat care oferă și niște funcții suplimentare utile, care le-ma și menționat mai sus. Acest aparat nu se adresează oricui, pentru că are un preț ușor piperat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu