Liebherr GP 1476, congelator nemțesc cu 4 sertare

Congelatorul Liebherr GP 1476 este mult diferit de restul variantelor și se vede câtă atenție a fost acordată detaliilor. Acesta este un un brand german care oferă soluții foarte bune la prețuri corecte și să nu uităm că oferă 4 sertare. Acestea sunt de dimensiuni similare și poate fi comparat ca volum cu unul integrat de la combinele frigorifice mari, doar că acesta este un aparat independent. Acesta poate fi pus chiar sub blat dacă dimensiuni corespund și mă refer la înălțime (85 cm).

Acesta e perfect pentru acelea familii care vor un plus de spațiu de congelare și frigiderul ori combina nu sunt de ajuns. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are sistem de ușă reversibilă, dar poate că nu vă deranjează că aceasta se deschide spre dreapta. Funcționalitatea sa este una superioară deoarece oferă: siguranță pentru copii, SuperFrost (congelare rapidă cu un consum redus de energie), FrostControl, semnal de avertizare optic și acustic, afișaj temperatura. Cu VarioSpace puteți mări puțin spațiul interior prin îndepărtarea unui sertar și a raftului de sub acel sertar. Astfel, se pot pune mult mai multe alimente sau un tort de înghețată mare, de exemplu.

Păreri pro și contra

Eficiența energetică este una superioară A++ motiv pentru care are un consum foarte redus de energie. Panoul de control e unul electronic și poate fi controlat cu ușurință deoarece are funcțiile esențiale, iar temperatura poate fi observată pe ecranul digital. Capacitatea de congelare generoasă vă permite să puneți în el fără griji, iar funcția de congelare rapidă. Vedem o autonomie mare fără curent astfel ca alimentele să fie păstrate în condiții bune. Nu prea ai ce să-i reproșezi, însă mai sunt congelatoare care oferă mai mult volum în acest buget, însă sunt produse de alte branduri și nu oferă caracteristici atât de bune.

Varianta prezentată mai sus – Liebherr GP 1476 – poate fi ținută chiar și în camere fără încălzire deoarece are tehnologie FrostProtect, adică va funcționa eficient și la temperaturi scăzute (până la -15 grade). Acesta devine foarte util în perioada sezonului rece și e mult diferit de congelatoarele foarte ieftine.

Te-ar mai putea interesa