Liebherr GN 2323, congelator No Frost

Produsele marca Liebherr se adresează în principal acelora care apreciază care apreciază calitatea nemțească. Asta deoarece acest brand e unul nemțesc care a fost înființat în 1949 de Hans Liebherr. Un model de congelator foarte bun e Liebherr GN 2323, iar lucrurile prin care se evidențiază față de alte modele sunt cei 4 ani da garanția, că e Frost Free și volumul mare. Ceva deosebit e că acest aparat e comercializat în întreaga Europă și a primit numeroase păreri pozitive.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind aparatul GN2323 cu 6 sertare și un consum foarte mic de curent. Prețul e chiar mic deoarece ale congelatoare cu facilități similare au prețuri mult mai mari, iar dacă te  interesează un model similar atunci ar trebui să alegi Bosch GSN33VW30.
Din diferite poze ați văzut cum arată aparatul la interior, însă în nicio poză nu e prezentat exteriorul. De aceea eu am postat această poză pentru a vedea cum arată.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta e unul Frost Free (adică nu produce gheață), iar volumul său e unul mare de 188 litri împărțit de 6 sertare. Clasa A+ de eficiență energetică e datorată în principal consumului foarte mic de curent.
Dacă vreți să-l puneți într-o cameră mai mică și nu știți dacă încape atunci trebuie știut că are o înălțime de 144 centimetri, lucru care înseamnă că o să îl puteți amplasa oriunde doriți.
Pentru ca alimentele să fie proaspete mai mult timp congelarea se realizează la calitate profesională. mai exact alimentele sunt congelate cu aerul de circulație răcit și umiditatea e scoasă la exterior. Datorită acestui lucru în aparat nu o să se depună niciodată gheață și dvs nu o să trebuiască să dezghețați vreo dată aparatul

Acest model nu o să fie apreciat doar pentru cum arată și pentru că e nemțesc, ci pentru că are un volum mare, autonomie mare și sistem automat de dezghețare a congelatorului. Să nu mai vorbim despre faptul că are o capacitate de congelare de 16 kilograme.

Deci, dacă vrei un aparat care să coste puțin și să te țină mult și bine atunci ar trebui să alegi un astfel de aparat frigorific.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Liebherr GN 2323, congelator No Frost”

  1. Buna ,

    Pe 24 iulie am primit acasa comanda unui astfel de congelator ,despre care eram foarte incantata.Acum doua saptamani l-am pus in functiune ,am tot pregatit produse ptr.iarna si l-am cam umplut . Astazi il tot pazesc si constat cu stupoare ca merge si nu se mai opreste. A mers continuu o ora intreaga .Eu am terminat de incarcat sertarele acum 3 zile ,l-am programat de prima oara (acum doua saptamani ) pe functia „super frost ” si nu raspunde comenzilor asa cum este descrierea in cartea tehnica adica ,nu revine la temperatura normala ( -18 ).
    Am un frigider o alta marca, tot cu functiile no frost si super frost si stiu cum trebuie sa functioneze aceste programari .Poate ca la acesta nu l-am nimerit eu ,dar sa mearga congelatorul continuu ,sa nu se opreasca …la asta nu m-am asteptat.
    Am sa contactez service-ul si sper sa am parte de niste oameni cu care sa pot colabora.

Comentariile sunt închise.