Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Liebherr G 2733

Sunteți în căutarea unui congelator mare adică o alternativă la o ladă frigorifică? E cazul să vă îndreptați atenția către acest Liebherr G 2733. Volumul său poate fi comparat cu cel al unei lăzi frigorifice, însă vine cu mai multe avantaje: ocupă puțin spațiu, capacitate mare de congelare la 2 ore și puteți sorta mai bine alimentele datorită numărului mare de compartimente. Dispune de un control electric destul de simplu motiv pentru care nu aveți nevoie de multe cunoștințe. Nu e mai mare decât o combină frigorifică și se potrivește perfect alături de un frigider. Acest model G 2733 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Control electronic

Specificații tehnice

Volumul net al acestui congelator e de 226 litri adică e cam de două/trei ori mai mare decât cel al unui congelator incorporat (de la combine). Se observă că are un ecran LCD care devine util atunci când doriți să faceți anumite modificări sau să supravegheați temperatura din interior. Având în vedere că are clasa energetică A+, consumul energetic e unul potrivit – 276 kWh pe an. Având în vedere forma sa, nu vine cu dispenser de gheață dar și așa nu cred că folosea la ceva deoarece se poate folosi gheața din tava specială a frigiderului sau combinei (în caz că aveți unul/una).

Capacitatea sa e împărțită în 7 compartimente și asta presupune că puteți sorta mai bine alimentele. Pe partea de design, are un finisaj simplu pe culoarea albă, ușile sunt reversibile și are un mâner vertical. Pe partea de funcții vine cu: super congelare și control electronic. Spuneam în primul paragraf, că nu ocupă spațiu, ei bine, are o lățime de 60 cm și o adâncime de 63 cm (aproape cât o combină). Bineînțeles nivelul de zgomot nu diferă cu mult față de alte modele – 40 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: volum mare pentru congelarea alimentelor și depozitare (VarioSpace), congelare de tip SmartFrost, autonomie de 24 ore fără curent, clasa A+ (consum mic de energie) și control electronic (ușor de folosit).

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Liebherr G 2733 e un aparat frigorific util pentru cei care nu au timp să facă multe cumpărături și de aceea au nevoie de o capacitate de congelare mare (cumpără mai mult și mai rar). Probabil că o ladă ar fi mai ieftină dar acesta oferă alte avantaje de luat în considerare, o parte din ele le-am precizat mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu