Liebherr G 1213, congelator cu trei sertare

Congelatorul din imagine se numește Liebherr G 1213 și este oferit de un brand popular la nivel internațional. Acesta oferă doar produse fiabile și de calitate, deci puteți avea încredere în acesta că doar e un brand german. Congelatoarele sunt mult diferite dacă e să le comparăm cu lăzile frigorifice, deoarece sunt construite diferit și încărcarea/descărcarea e diferită. Aparatul frigorific din imagine este împărțit pe sertare exact ca și cel integrat de la combinele frigorifice, doar că cel de jos are o capacitate de înghețare mai generoasă.

Îmi place că are un panou de control la vedere chiar și când ușa paratului e închisă și temperatura setată se vede pe acel ecran LCD. Se poate bloca interfața (protecție copii), alege funcția de congelare rapidă (numită SuperFrost) sau seta rapid temperatura dorită în funcție de conținutul aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe congelatoare sunt ca și acesta, adică sunt pe alb, cu o singură ușă și interiorul e compartimentat. Sunt congelatoare mari care au mult mai multe sertare și poate chiar câteva rafturi. Consumul anual ala paratului este de 199 kWh, adică consumul zilnic este 0.543 kWh.

Păreri pro și contra

Poate că are un preț ușor mai mare decât cel al altor congelatoare, vedem o calitate superioară și un aparat ceva mai performant. Ocupă puțin spațiu și poate că vă decideți să o montați sub blat pentru că nu aveți nevoie de prea mult mobilier. Panoul de control are o interfață simplă și poate fi accesat cu ușurință, după cum am mai menționat mai sus. Consumul de energie al aparatului din imagine este foarte redus, dar și nivelul de zgomot este scăzut (38 dB). Tehnologia SmartFrost reduce nivelul de gheață care se formează în congelator, pentru ca voi să nu trebuiască să-l curățați prea des.

Are sertare închise etanș pentru ca să nu pierdeți temperatură atunci când deschideți ușa. Cu VarioSpace puteți îndepărta un sertar și un raft din sticlă pentru a face loc pentru un tort de înghețată sau unui aliment foarte voluminos. Liebherr G 1213 oferă o autonomie fără curent mare – 26 ore, pentru ca alimentele să fie păstrate în condiții excelente indiferent de situație.

Te-ar mai putea interesa