Liebherr CUSL3503, combină fiabilă

Dacă vrei să-ți iei un aparat frigorific foarte performant atunci îți recomand combina frigorifică Liebherr CUSL3503 care e recomandată de prețul nu prea mare și de dotările sale la superlativ cum ar fi volumul mare, consumul mic de curent, compartimentarea bine gândită și aspectul de nota 10 atât la exterior cât și la interior. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în opinia mea nu e deloc mult având în vedere c vine de la un brand foarte cunoscut și apreciat atât de străini cât și de români.

Liebherr CUESF 3503 vine la un preț destul de bun și din imagine se observă că are culoare argintie care e co culoare caracteristici aparatelor premium. Find deschise vede că rafturile sunt din sticlă. Frigiderul are 4 rafturi, iar congelatorul e împărțit în 3 compartimente și din păcate nu e dotat cu un compartiment de tip big box.

Aparatul deschis

CUSL3503 are un volum de 323 litri și e împărțit în 232 litri care reprezintă volumul frigiderului și restul până la 323 litri reprezintă volumul congelatorului. Nu are No Frost și asta înseamnă că periodic aparatul trebuie decongelat și dezghețat. Congelatorul are o capacitate de congelare destul de mare de 9 kilograme la 24 și acest lucru e unul dintre punctele forte ale aparatului.

Pro: are un consum mic de curent și de aceea are clasa de eficiență energetică A+; vine din start cu o garanție de 4 ani și asta îi conferă o fiabilitate crescută și ne arată de ce are un preț ceva mai mare față de alte modele; autonomia fără curent e de puțin peste 24 ore și se poate observa că e peste cea a altor modele.
Contra: prețul e ușor cam ridicat și nu e dotat cu sistem no Frost.

În cazul în care te interesează ceva mai performant atunci cu siguranță ar trebui să alegi o combină CUSL3503 deoarece are multe lucruri care nu le găsești la alți producători și printre aceste lucruri se numără un volum mare, fiabilitatea mult mai ridicată și raportul dintre calitate și pre care e foarte bun. Utilizare aparatului nu e prea complicată, existând chiar și un manual de utilizare destul de explicativ.

Te-ar mai putea interesa