Liebherr CUPsl 3021, combină frigorifică A+

Combina frigorifică Liebherr CUPsl 3021 e una performant, elegantă dar și fiabilă. E vorba de un brand german deci fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. E elegantă la interior și exterior, iar pentru interesați de design, vă recomand clipul de la final. E un model destul de reușit și care merită încercat deoarece oferă multe dotări care nu le veți găsi la modelele altor branduri (bineînțeles, ținem cont de același buget). .

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

Combina frigorifică are un volum generos și că interesează cel net care e de 280 litri. Bineînțeles, acesta nu e volumul frigiderului integrat, ci al ambelor compartimente. Congelatorul are de fiecare dată un volum inferior și cam așa e și la frigidere, doar că la frigidere, congelatorul e poziționat sus. Mai precis, are 84 litri, volum care e cam cât media și e împărțit în 3 (compartimente).

Clasa energetică e A+ și evidențiază consumul de energie. Pe an consumă 262 kWh și nu are cum să difere de la un utilizator la altul. Spun asta deoarece e un aparat care trebuie ținut mai tot timpul în priză. Congelatorul său e unul generos și poate congela cam 4 kg la 24 de ore: Nu e o capacitate mare dar care poate fi satisfăcătoare.

Pe partea de design are: finisaj argintiu, uși reversibile, mâner vertical, iluminare interioară și termostat reglabil. Ca și tehnologii are SmartFrost și sistemul VarioSpace. Cu SmartFrost consumul de energie scade dar tot nu se poate compara cu No Frost care e cea mai bună tehnologie de răcire de la ora actuală. Ca și accesorii are: suport pentru sticle, tava pentru gheață și suportul pentru ouă.

Plusuri: autonomie mare fără curent, suporturi diverse, rafturi din sticlă, consum redus, SmartFrost etc.
Minusuri: poate congela doar 4 kg la 24 de ore.

Liebherr CUPsl 3021 nu e una dintre cele mai performante combine de aceea nici nu e așa de scumpă. Puteți lua în considerare și un model mai performant ori unul cu volum mai mare. Dimensiunile sale sunt cele standard, iar dacă optați pentru un aparat mai mare, cu siguranță înălțimea sa are mai mult de suferit decât celelalte dimensiuni.

Te-ar mai putea interesa