Liebherr CUP 3221, combină frigorifică A++

Liebherr CUP 3221 e o alegere bună deoarece e vorba de o combină spațioasă – 284 litri. E oferită de un producător cu experiență în domeniu iar ca și caracteristici speciale are: VarioSpace, eficiență A++, Smart Grid, SmartFrost etc. Puteți aranja cum doriți rafturile astfel ca să puteți pune cam orice aliment sau vas în frigider. Alternative la aceasta sunt combine cu Space+ și cu Full NoFrost, dar fiecare combină oferă ceva diferit. Congelatorul său mi se pare destul de încăpător și e bine împărțit. Fiabilitatea ar trebui să fie principalul motiv pentru care alegeți acest aparat.

Prețul său e decent iar dacă considerați că nu v-o permiteți, puteți alege una mai ieftină de la un producător diferit ori alegeți una fără prea multe tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Volumul de 284 litri e cel net, adică e cel care vă interesează. Eficiența A++ e una destul de bună deoarece scoate în evidență consumul redus de energie. Consumul energetic e de 217 kWh și e destul de mic, deoarece la 24 ore e foarte mic (depinde cum vreți să-l luați).

Are rafturi din sticlă, compartimente și suporturi destule. Îmi plac rafturile din sticlă mai mult decât cele din sârmă deoarece totul e mai bine iluminat și ștergerea lor e mai simplă. Congelatorul e de 85 litri și capacitatea de congelare e de 4 kg la 24 de ore. E cam mică dar poate că nici nu cumpărați multe alimente.

Ca și caracteristici speciale are: SmartFrost, VarioSpace, CoolPlus și altele. Acestea pot afecta prețul aparatului dar nu cu mult. Are chiar și suport pentru sticle dar și așa le puteți pune pe ușa frigiderului. Nivelul de zgomot e de doar 40 dB.

Plusuri: consum redus de energie, silențios, fiabil, sistem de răcire care reduce formarea de gheață – SmartFrost, interior bine împărțit și altele.
Minusuri: pentru dimensiunile sale putea fi mai voluminos.

Liebherr CUP 3221 e un aparat frigorific excelent dacă țineți cont de câteva aspecte, dar nu excelează la toate capitolele. Trebuie să spun că există câteva alternative chiar și de la producători diferiți, dar nu ar trebui neglijate. În acest buget sunt destul de multe combine și nu oricare are caracteristicile de mai sus, dar poate oferi ceva diferit.

Te-ar mai putea interesa