Liebherr CUno 2831, combină frigorifică portocalie

Cele mai multe combine frigorifice sunt pe alb, argintiu sau inox (material mai scump), însă unii producători oferă și soluții în culori mai deosebite. Liebherr CUno 2831 este un model nemțesc pe portocaliu, cu specificații foarte bune, motiv pentru care nu poate fi o soluție prea atractivă ca preț. Se știe că produsele nemțești sunt mai calitative, motiv pentru care sunt și mai scumpe. Această combină este doar una din trei modele, celelalte fiind pe alte culori (verde și albastru) și s-ar putea să vă placă una dintre ele.

Doar exteriorul este portocaliu, iar interiorul nu este diferit indiferent de varianta aleasă. Prețul poate fi influențat și de disponibilitate, astfel că un aparat pe o anumită culoare poate fi mai accesibil decât altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Aveți nevoie de un astfel de aparat dacă vă plac culorile mai vii sau poate că v-ar plăcea o bucătărie multicoloră. Nu sunt multe alternative la aceasta de aceea și prețurile sunt destul de piperate, dar să nu uităm nici de brand (german).

Sunt modele cu design clasic care pot oferi mai mult spațiu pentru același preț sau un preț mai bun pentru aceleași specificații. Însă dacă nu vă interesează neapărat brandul, v-aș putea recomanda o soluție tot de la un brand german (Bosch KGV39VLEAS) doar că majoritatea combinelor sale sunt pe inox. Dacă vă doriți doar un aparat care să fie fiabil și performant, atunci nu ar trebui să vă limitați la brand. Însă dacă ați avut doar experiențe plăcute cu Liebherr și nu vreți să faceți o schimbare prea mare, atunci merită modelul de mai sus.

Față de generațiile precedente, are un interior mai bine gândit și totul este vizibil, în congelator se formează mai puțină gheață și poate fi curățată ușor datorită pereților netezi și multe altele.

Concluzie

Modelul din prezentare Liebherr CUno 2831 se adresează celor care vor soluții ceva mai speciale, iar conform schiței poate fi incorporat parțial deoarece sistemul de balamale permit deschiderea ușilor la 90 de grade fără a atinge mobilierul.

Te-ar mai putea interesa