Liebherr CUel 231, motive pt care ai alege acest model

Producătorul german Liebherr a scos pe piață modelul Liebherr CUel 231. Acesta e un frigorific din categoria combinelor frigorifice și se remarcă prin faptul că are o capacitate medie, eficiență energetică bună și dimensiuni compacte.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care arată bine și vine cu tehnologii utile.
Din imaginea alăturată se poate vedea că aparatul e unul de culoare argintie cu mânere integrate. E un design minim fără panou de comandă la exterior și fără dispenser de apă.

Păreri pro și contra

Modelul Liebherr CUel 231 nu are No Frost, dar în schimb are tehnologia Smart Frost care e una similară. Aceasta presupune că decongelarea va fi necesară mai rar.
Există mai multe aspecte pozitive care trebuie luate în considerare, iar cele mai importante sunt cele din rândurile care urmează:

  • Poate fi schimbat sensul de deschidere al ușilor, fiind vorba despre un model cu uși reversibile.
  • Partea de congelator e una echipată cu Vario Space, adică se poate îndepărta raftul intermediar pentru a face mai mult loc.
  • Sertarele sunt complet închise, în acest fel temperatura nu iese rapid atunci când e deschisă ușa. Acest sistem poartă numele de Frost Safe.
  • Eficiența energetică e una bună deoarece are un consum anual de 241 kWh, iar din această cauză îi este atribuită clasa F.

Aparatul acesta vine și cu câteva dezavantaje, iar printre acestea se numără faptul că nu are No Frost, MultiFlow și sisteme independente de răcire.

Nivelul de zgomot e unul redus, fiind vorba despre 38 decibeli.

Verdictul meu legat de această combină e că merită banii dacă vreți ceva cu o capacitate de 209 litri și  care să nu ocupe mult loc. În acest sens are dimensiuni de  55x63x137 lxaxî cm, iar greutatea e una de 50 kg.

Te-ar mai putea interesa