Liebherr CU 3515, combină A++ cu 4 ani granție

Liebherr CU 3515 este o combină frigorifică apărută recent pe piață, fiind un model nemțesc cu o fiabilitate excelentă și dotări de generație nouă.
Cred că știți că toate electrocasnicele de la acest brand sunt unele premium întrucât în cei 60 ani de activitate s-a specializat în frigorifice.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat excelent. De exemplu are tehnologii la zi precum No Frost (numai pentru frigider), iar fiabilitatea e excelentă întrucât are 4 ani garanți, iar până pe 31.12 are 6 ani garanție conform promoției de aici.


Caracteristici

Vine cu Smart Frost care reduce foarte mult formarea de gheață, la alte branduri acest lucru purtând numele de No Frost.
Partea de frigider are un raft special pentru sticle, în acest fel sticlele sunt depozitate optim.
Ușile sunt reversibile, precum la alte modele premium, iar acest lucru înseamnă că poți regal ușile să se deschidă înspre dreapta sau stânga… cum e mai convenabil.
Uneori uitați să închideți ușa, iar din această cauză aveți la dispoziție funcția de alarmă la ușă care ne avertizează atunci când ușa rămâne deschisă.
Clasa de eficiență energetică a aparatului e A++ întrucât anual are un consum de 216 kWh, iar la 24 de ore are 0,59.
Partea de frigider are 3 rafturi din sticlă, iar pentru legume există compartiment special. Despre partea de congelator trebuie spus că are 3 compartimente cu capabilitate de dezghețare manuală, deci nu are No Frost la congelator.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui electrocasnic ar fi că nu arată rău, fiabilitatea ridicată (susținută de garanția de 4 ani), eficiența energetică, compartimentarea ok (spațiu pentru legume, Vario Space, raft sticle etc) și costul rezonabil.
Contra ar fi că No Frost e doar la frigider și că are o înălțime cam mare de 181,7 centimetri.

Concluzie

Modelul de față e unul apărut pe piață de curând și care se adresează persoanelor interesate de ceva robust și care să consume puțin curent. Produsele din Germania sunt cunoscut pentru calitatea lor, iar Liebherr CU 3515 nu se dezice.

Te-ar mai putea interesa