Liebherr CU 2811, combină albă cu congelator mic

Combina frigorifică Liebherr CU 2811 e una ceva mai accesibilă deoarece are un volum modest, motiv pentru care congelatorul e mic (2 compartimente). Interiorul e bine împărțit, veți avea destul de mult spațiu în frigider, chiar și pentru sticle de dimensiuni reduse. Are un design modern datorită liniilor drepte și mânerele au o formă plăcută. Merită să alegeți un aparat de la un brand german deoarece e fiabil și eficient din punct de vedere energetic. Pentru acesta nu e nevoie de un buget generos, însă dacă vă permiteți o variantă premium, puteți opta pentru cele colorate sau cu No Frost.

E ceva mai scump decât un aparat de la un brand românesc, dar veți avea un aparat nemțesc la voi în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Principalele criterii după care alegeți un aparat sunt: brand, tehnologii, volum net, consum de energie și cât de bine e organizat interiorul. Consumul anual e foarte bine – 191 kWh, că doar are o clasă de eficiență A++ și sistem de răcire SmartFrost (mai puțină gheață în congelator).

Aparatul are o lățime de 55 cm și o adâncime de 63 cm, deci rafturile vor fi la fel de adânci dar nu și foarte late. La toate aparatele frigorifice rafturile pot fi ajustate în funcție de necesități sau puteți chiar elimina raftul pentru sticle dacă nu-l folosiți. Acel raft special poate fi pus chiar mai sus dacă vreți mai mult spațiu pe un raft (pentru un vas sau un tort mare).

Păreri pro și contra

Oferă o autonomie fără curent destul de generoasă, dar și congelarea alimentelor e destul de eficientă pentru cât de mare e congelatorul. Interiorul e bine iluminat deoarece lampa e poziționat la mijlocul compartimentului și e folosită tehnologia LED. Există modele similare cu acesta doar că pot fi pe alte culori, iar interiorul poate fi diferit iar aici mă refer la organizare.

Liebherr CU 2811 e doar un model care îl puteți lua pentru bucătărie și nu aș putea spune că modelul de sus e perfect pentru bucătăria voastră deoarece nu știu de cât spațiu dispuneți sau poate că nu vreți să fie foarte înalt. Chiar dacă sunt o persoană înaltă, prefer aparatele mai scunde deoarece vreau să ajung cu ușurință la anumite rafturi.

Te-ar mai putea interesa