Liebherr CU 231, combină frigorifică cu două sertare la congelator

Căutați o combină frigorifică nemțească și nu foarte mare? Liebherr CU 231 poate fi soluția deoarece are o capacitate de 209 litri, adică comparabilă cu cea a unui frigider. Diferența majoră dintre cele două aparate o reprezintă congelatorul care la combine este în partea inferioară și este compartimentat. Fiind un model mai mic, vine doar cu două sertare, astfel că aveți și un frigider propriu-zis generos. Am pus imaginea de jos pentru a vă face o idee despre este organizat la interior. Arată diferit de la un brand la altul și cred că o să vă placă mult acest model.

Costă mai mult decât modelele oferite de alte branduri deoarece este vorba de calitate germană și de o fiabilitate pe măsura renumelui. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Fiind vorba de o nouă serie, nu are foarte multe recenzii plus că mulți nu vor să aibă aparate de la un anumit brand, ci mai degrabă un aparat de tip best buy, adică să oferă specificații bune pentru preț. Poate că din imagine apare mai lat, însă este vorba de un frigider mai scund – 137 cm înălțime, adică toate familia poate să ajungă la orice raft sau suport. Poate că va fi montat chiar lângă mobilier și sub corpurile suspendate. Așa veți câștiga spațiu în bucătărie, cameră care este și așa destul de mică.

Aceasta este și cea mai accesibilă combină de la acest brand, iar următoarea e varianta Liebherr CU 331. Veți vedea că arată cam la fel ca multe alte modele și compartimentele (congelatorul și frigiderul) sunt mult mai mari. Ambele au tehnologiile FrostSafe și Smart Frost care fac aparatul mai ușor de întreținut și alimentele sunt conservate bine în congelator.

Concluzie

Liebherr CU 231 reprezintă o soluție mai de buget și se adresează familiilor mai mici sau poate că mai aveți și alte aparate frigorifice și nu vă doriți ceva mai mult. În caz contrar, aveți modelul celălalt care vi l-am recomandat a alternativă și diferența de preț nu este mare pentru circa 100 de litri în plus.

Te-ar mai putea interesa