Liebherr CTP2921, aparat 272 litri

Liebherr CTP2921 e un frigider mediu cu un volum de 220 litri (net) și consumul de curent e foarte mic deoarece are clasa A++ (de eficiență energetică). Ceva oarecum deosebit e faptul că are o autonomie de funcționare fără curent de 24 de ore.
Eu zic despre acest frigider că e unul foarte bun pentru o familie mică ori pentru cineva care stă într-o garsonieră… sau ceva de genul acesta. Capacitatea de stocare e medie, iar congelatorul poziționat superior e unul mic.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un produs de calitate germană. Chiar dacă nu are No Frost, aparatul are SmartFrost care face ca producerea de gheață să fie mult redusă așa încât tu să uiți de decongelare. Din imaginea de alături poți vedea că are suport pentru sticle așa încât vara să puteți bea apă rece.

Aparat
Aparat

Caracteristicile care te-ar interesa la aparatul acesta ar fi că e un frigider cu două uși, cu un congelator care are o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24h și volumul net mare de 220 litri. Chiar dacă vorbim despre un aparat cu performanțe în răcire foarte bune, acesta e un aparat cu un nivel de zgomot redus de 40 decibeli.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi garanția de 4 ani, că e un produs german, fiabilitatea crescută, că nu trebuie să te stresezi prea mult cu dezghețarea și decongelarea și ușurința în utilizare.
Din păcate nu vine cu NoFrost, dar are ceva similar – SmartFrost.

De final pot spune legat de acest model că e unul care arată foarte bine și că e destul de în tendințe. Acest ultim lucru e așa deoarece vine cu caracteristici care ne fac viața mai ușoară și o compartimentare bună a frigiderului propriu-zis.
Poate aveți reticențe în a cumpăra aparatul întrucât brandul nu e chiar așa de cunoscut și de aceea trebuie să spun că e vorba despre un brand nemțesc foarte vechi care e unul dintre cei mai mari producători din Europa.

Lasă un comentariu