Liebherr CTNesf 3223, frigider cu două uşi şi clasa A++

Liebherr CTNesf 3223 e un aparat modern care vine de la un brand german cunoscut pentru aparatură frigorifice şi utilaje de construcţii.
Modelul acesta are o capacitate de 273 litri şi No frost aşa încât răcirea să se realzeze fără producere de gheaţă. De asemenea dezgheţarea se realizează în mod automat pentru frigider şi congelator.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu o capacitate mare de 273 litri şi clasa A++ de eficienţă energetică.
Nu vă puteţi da seama din poză, însă aparatul e unul cu uşă reversibilă. Adică puteţi monta sensul de deschidere pe ce parte doriţi.
Amprentele nu se vor vedea deoarece vine cu SmartSteel, adică cu o caracteristică care reduce vizibilitatea amprentelor şi oferă uşurinţă în curăţare.


Păreri pro şi contra

Modelul Liebherr CTNesf 3223 e unul modern cu un consum energetic mic deoarece are clasa A++. Consumul anual de electricitate e de 213 kWh aşa încât să vă recuperaţi în timp banii daţi pe el prin facturi mici la curent. Pe zi are un consum de 0,582 kWh, acesta depinzând de încărcare şi de cât e temperatura ambientală.
Pe lângă No Frost acest model vine cu Duo Cooling, adică are câte un circuit pentru fiecare compartiment aş încât să nu se facă schimb de mirosuri între congelator şi frigider.
Nu are dispenser de apă sau gheaţă, dar e un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual şi funcţional.
Dispune de un ecran care e vizibil doar la deschiderea uşii compartimentului congelator.
Capacitatea totală e de 273 litri împărţită în 213 litri ai frigiderului şi 60 litri ai congelatorului.
Nu e un aparat care să deranjeze acustic deoarece nivelul de zgomto e de 42 decibeli.

Modelul acesta e unul premium de la unul dintre cei mai cunoscuţi producători de pe piaţă. Fiabilitatea produselor Liebherr e una foarte bună, iar modelul de faţă are garanţie 4 ani, faţă de 2 cât au alte modele.

Te-ar mai putea interesa