Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Liebherr CT 2931, frigider alb cu tehnologie SmartFrost

Frigiderul din imagine are două uși, una pentru congelator și cealaltă pentru frigider. Liebherr CT 2931 e modelul de jos și are un design diferit față de multe alte modele de pe piață, mai precis e unul modern și o să-l apreciați mult. Interiorul e foarte bine gândit și se poate organiza interiorul după bunul plac, rafturile putând fi mutate ori eliminate. Rafturile de pe uși sunt generoase și vă permit să puneți sticle generoase, dar nu mai mari de 1 litru.

E vorba de un brand german care oferă produse fiabile și competitive, însă vi se oferă și o garanție generoasă în caz că nu sunteți siguri de alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

În congelatorul său nu sunt compartimente și e doar unul singur cu un raft la mijloc, iar tava pentru cuburi de gheață e ideală. Acesta are un volum de 52 litri și dezghețarea se face manual. Compartimentele reduc din spațiu și e dificil să scoateți din ele dacă ar fi în partea de sus. De aceea, frigiderul are jos un sertar mare pentru fructe sau legume.

Interiorul e vizibil pentru că se folosește o lampă LED, iar alimentele arată ceva mai bine. Autonomia fără curent e o caracteristică tot mai importantă atunci când alegeți un aparat frigorific, iar noua generație se pot lăuda cu 24 ore de funcționare fără curent.

Păreri pro și contra

Prezintă un design cu uși reversibile pentru a putea fi pus oriunde și voi să puteți deschide ușor ușile. Cele mai multe frigidere cu mânere incorporabile vin cu acest sistem și se vede că balamalele pot fi îndepărtate și mutate. Tehnologia de răcire Smart Frost e prezentă doar la aparatele acestui brand și rolul ei e de a reduce cantitatea de gheață din congelator. Astfel, consumul de energie scade și alimentele nu mai sunt încărcate cu gheață, conservarea făcându-se în condiții optime.

Liebherr CT 2931 poate impresiona la multe capitole de aceea îl și recomand, doar că nu se adresează oricui. Gama de frigidere e generoasă și veți găsi chiar și variante cu lățime mult mai mare dacă vreți volum generos și înălțime redusă.