Liebherr CPel 4813, model clasa D cu SmartFrost

Liebherr CPel 4813 e un aparat modern de la un producător german cunoscut pentru produsele sale de calitate. E modern prin faptul că are Smart Frost și Duo Cooling, dar și alte lucruri utile.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat aspectiv și cu un interior bine compartimentat.
La exterior nu are niciun buton, panou de comandă fiind poziționat în interior.

Pro și contra

Modelul Liebherr CPel 4813 are o capacitate de 342 litri și o multitudine de atuuri printre care cele mai importante sunt cele de alături:

  • Consumul energetic e unul scăzut deoarece pe an consumă 160 kWh, motiv pentru care îi este atribuită noua clasă D.
  • În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat are o autonomie de funcționare fără curent de 30 ore.
  • Designul exterior e unul minim, neavând mânere vizibile, ci unele integrate. Culoarea sa e una inox așa încât aparatul să se integreze indiferent de culoarea pereților ori a mobilierului.
  • Sistemul de răcire e unul avansat care produce puțină gheață.

Aparatul acesta are niște dimensiuni normale de 201x60x66 lcaxî cm. De pe urma acestora putem vedea că va intra cu ușurință pe ușă.

Aș vrea să detaliez sistemul de răcire, fiind vorba despre SmartFrost cu DuoCooling. Primul presupune o răcire care produce puțină gheață așa încât să nu trebuiască dezghețat frigiderul, iar congelatorul să trebuiască dezghețat mai rar.
Al doilea lucru înseamnă că fiecare compartiment are propriul circuit. Avantajul e că nu există transfer de mirosuri.

De final trebuie să scriu că acest model se adresează persoanelor interesate de un aparat premium de la un producător german. E simplu de utilizat și arată bine.
Înainte de a-l băga în priză ar fi să citiți manualul de utilizare deoarece sunt specificați niște pași pentru prima utilizare.