Liebherr Confort K 2804, frigider alb cu o ușă

Frigiderul Liebherr Confort K 2804 e unul dintre cele mai populare modele cu o singură ușă, adică are un congelator modest la interior care nu e compartimentat. Pe de altă parte, aveți un frigider generos cu multe rafturi și suporturi. Se pot pune destul de multe alimente după cum se poate vedea și în poza de mai jos. Există un raft special pentru sticle dar și suporturi pe care se pot pune tot felul de sticle sau borcane. Bineînțeles, interiorul poate fi ajustat deoarece rafturile pot fi mutate mai sus sau mai jos după preferințe, dar nu vă oprește nimeni să eliminați pe unul pentru a putea pune un vas mare.

Dacă nu aveți nevoie de un congelator mare, atunci optați pentru un astfel de frigider. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total de 250 litri e suficient chiar și pentru o familie mai mare, iar din acesta congelatorul are 21 litri. Doar pe perioada iernii e nevoie de un aparat mai bun pentru congelarea alimentelor, de aceea se poate lua în calcul un congelator sau o ladă frigorifică. Acestea le veți folosi strict doar când aveți nevoie de mai mult volum pentru alimente.

În general, frigiderele au un consum mic de energie deoarece congelatorul e cel mai mare consumator de energie. În acest caz, consumul anual de energie e undeva la 226 kWh.

Sunt oferite accesoriile clasice, adică pot fi găsite la multe alte aparate frigorifice similare. Are un mâner mic în partea de sus stânga, iar forma sa e destul de confortabilă. Interiorul e decent iluminat datorită tehnologiei LED și alimentele arată mai gustoase.

Păreri pro și contra

Poate că nu e cel mai mare din segment, dar cred că e de ajuns pentru că e suficient de mult spațiu interior. Are un interior destul de bine iluminat, se pot pune destul de multe sticle și altele.

Frigiderele nu sunt aparate foarte înalte dar sunt puțin mai late decât combinele. Liebherr Confort K 2804 e o alegere foarte bună dacă nu aveți alte opțiuni sau dacă vă interesează fiabilitate. E vorba de un brand german și de un model destul de reușit.

Te-ar mai putea interesa