Liebherr Confort GT 4232, ladă frigorifică de 380 litri

Lada frigorifică Liebherr Confort GT 4232 e una modernă pentru că are sistem de răcire cu StopFrost. Această tehnologie reduce cantitatea de gheață de pe alimente și ajută la formarea stratului de gheață în zona de răcire. Astfel, alimentele sunt conservate mai bine și capacitatea de congelare e îmbunătățită. Arată bine la exterior și interior, poate decideți să o puneți pe un hol sau în cămară. Chiar dacă lumina din încăpere nu e prea puternică, acest aparat are iluminare interioară. De aceea nici nu vă recomand un congelator, însă fiecare aparat are alte avantaje.

Acest tip de aparat ocupă spațiu deoarece are o lățime generoasă (diferă în funcție de volumul total). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net total e de 380 litri și acesta nu e împărțit pe compartimente cum e la congelatoare. Astfel nu veți pierde volum și veți putea scoate punga de legume mai ușor din interior. Caracteristici tehnice nu sunt numeroase, dar cele mai importante sunt clasa de eficiență energetică A++ (pentru că are un consum de numai 0.67 kWh în 24 de ore) și volumul net. Sistemul de dezghețare e manual la acesta pentru că nu are NoFrost, dar are o funcție cam la fel de bună – SmartFrost.

La interior sunt prezente două coșuri pentru înghețată sau orice alt aliment care vreți să-l consumați în perioada următoare și nu e voluminos. Nivelul de zgomot e redus în cazul acestui aparat dar oricum nu-l veți pune lângă un dormitor ori sufragerie. E bine să-l puneți într-o cameră unde e ferit de căldură și umiditate ridicată.

Păreri pro și contra

Performanțele sale sunt acceptabile – 29 kg în 24 de ore, adică poate congela multe alimente în 24 de ore. Consumul de energie e destul de mic la acest aparat și e evidențiat de clasa energetică. Dacă vă doriți un model fiabil, optați pentru un brand experimentat, german. Yala e foarte utilă dacă puneți lada într-o cameră unde pot ajunge cei mici, dar nu toate modelele au această dotare.

Liebherr Confort GT 4232 poate fi de folos oricând congelatorul frigiderului nu mai face față. Oricum, toate congelatoarele incorporate la frigider sau combine frigorifice sunt inferioare.

Te-ar mai putea interesa