Liebherr Confort GT 3032, ladă frigo clasa A++ cu 284 litri

Pentru cei interesați să pună la rece o cantitate mare de carne recomand Liebherr Confort GT 3032 întrucât e o ladă frigo a anului 2017 capabilă să țină la rece cu un consum mic de curent. Clasa de eficiență energetică a acestui model e A++, iar asta înseamnă un consum energetic de 209 kWh pe an.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim o combină frigo de la un brand de top – Liebherr există pe piață din 1949, fiind un brand nemțesc.


Specificații

Modelul Liebherr Confort GT 3032 e unul dotat cu o capacitate de 284 litri pentru cei interesați să păstreze la rece diferite alimente care necesită congelare.
Vine cu o congelare eficientă numită Super Frost, iar aceasta e o funcție automată. Această funcție presupune că aparatul reduce rapid temperatura la -32 grade, iar când alimentele sunt congelate aparatul comută la funcționare normală. În acest fel se fac mari economii de curent.
Are ceva similar No Frost numit Stop Frost, iar acest lucru presupune că aparatul produce (extrem de) puțină gheață.

Păreri pro și contra

Aparatul beneficiază de o compartimentare ingenioasă, având două coșuri interioare pentru o repartizare mai bună a alimentelor.
În cazul în care nu aveți curent acest aparat beneficiază de o autonomie de funcționare de 65 ore.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 38 decibeli, adică ceva mai mic decât al unui frigider.

Ce am scris mai sus ar fi lucrurile pozitive, iar cele contra ar fi că nu are No Frost și că nu are eficiență energetică A+++.

Concluzie

Deci, pentru cei interesați să pună la păstrat o cantitate mare de alimente recomand acest model. Față de alte frigorifice din această categorie (congelator sau ladă frigorifică) acest model e mai eficient (la consum de curent și răcire).
Datorită faptului că e un produs nemțesc are o garanție de 4 ani care poate fi extinsă la 5. Nu cred că o să găsiți un alt frigorific cu o fiabilitate mai bună decât a acestuia.

Te-ar mai putea interesa