Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Liebherr Confort GP 2733, congelator alb înalt

Congelatorul Liebherr Confort GP 2733 e un aparat frigorific mare care totuși ocupă puțin spațiu, motiv pentru care puteți să-l puneți chiar și în bucătărie. E un aparat destul de silențios – 40 dB, în care puteți pune am orice datorită volumului generos și mirosurile nu se amestecă pentru că e compartimentat. Ca oricare alt model mai mare, acesta oferă un sistem de răcire avansat și control electronic. Acesta se adresează celor care au un frigider mic sau o familie mai numeroase pentru care faceți mai multe cumpărături.

O ladă frigorifică nu oferă posibilitatea sortării alimentelor dar pot avea coșuri mici în partea superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poate că o ladă frigorifică oferă mai mult spațiu în același buget, dar poate că nu vreți să stea în cale. Acest model are o lățime de numai 60 cm, iar adâncimea e de 63 cm. Frigiderele mari sunt ceva mai late, dar nu are sens să luați aparate prea mari dacă nu le folosiți tot timpul. Un congelator poate fi folosit doar în sezonul rece când vreți să conservați legume, carne și alte alimente care nu le puteți ține în frigider.

Consumul e redus pentru că are SmartFrost și FrostSafe, adică e prezent un control mai bun al umidității (nu se mai formează atâta gheață). Chiar dacă pare un congelator clasic, ei bine, acesta poate congela circa 22 kg de alimente în 24 de ore. Deci, îl puteți umple într-o singură zi, dacă o parte din alimente au fost deja congelate (așa le-ați cumpărat din magazin).

Păreri pro și contra

E cam cât două congelatoare incorporate (de la combine), doar că are sistem de răcire mai bun. Chiar dacă e un aparat mare, interiorul e generos cu VarioSpace. Se vede din poza de sus că se pot pune multe alimente în acesta și nu e nevoie să înghesuiți alimentele în câteva compartimente, ci ar trebui să vă folosiți de toate cele 7 compartimente.

Singurul minus al acestui ip de aparat e lipsa iluminării dar și așa are sertare, iar vi veți găsi cu ușurință alimentul dorit. Liebherr Confort GP 2733 nu prea are concurență dacă luăm în calcul toate caracteristicile speciale și fiabilitatea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu