Liebherr Confort DNml 48X13, model de 201cm cu clasa A++

Liebherr Confort DNml 48X13 e o combină nemțească adresată celora care vor un aparat premium pentru acasă și în special pentru a păstra alimente în cele mai bun condiții. Mulțumită tehnologiei No Frost care echipează acest frigorific nu avem griji legate de întreținerea sa (dezghețare etc).

Modelul DNml 48X13 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acest cost primim o combină de la un brand „puternic” (cm ar zice maneliștii) prezent pe piață din 1949 și care e printre producătorii de top din Europa. Din imaginea alăturată poți vedea că e un frigorific 70/30, adică frigiderul ocupă 70%, iar congelatorul ocupă 30%.


Facilități și avantaje

Aparatul Liebherr Confort DNml 48X13 vine cu No Frost, lucru care asigură o prospețime de lungă durată a alimentelor fără producere de gheață.
Are Duo Cooling, adică două circuite diferite pentru congelator și frigider. Acestea sunt complet reglabile și oferă posibilitatea controlării cu precizie a temperaturii.
Are un control modern de tip electronic, adică aparatul are afișaj digital pe care sunt afișate temperaturile și valorile setate.
Culoarea e inox, mai exact una pe care nu se vede amprenta, iar în acest fel aparatul arată mai bine și nu trebuie șters periodic de amprente.
Aparatul are o autonomie de 26 de ore, iar acest lucru e ceva similar autonomiei de la laptopuri în sensul că dacă se ia curentul aparatul va menține alimentele la temperatură optimă.
Având un volum de 338 litri putem spune că poate ține la păstrat o cantitate destul de mare de alimente. Congelatorul având 95 litri, iar frigiderul 243 litri.
Dezavantaje ar fi lipsa Multiflow. Adică, nu are acel sistem de distribuire a aerului pe mai multe căi. Legat de uși reversibile nu pot să vă spun mare lucru întrucât nu știu dacă are această facilitate întrucât am la dispoziție doar manualul în poloneză.

Concluzie

Pentru cei care-și doresc o gospodărie cu aparatură modernă recomand acest Liebherr. Nu doar că va consuma mai puțin curent decât vechiul frigorific, dar va păstra alimentele proaspete mai mult timp. Unii consideră No Frostul ca fiind „minunea secolului” întrucât gospodinele scapă de grija dezghețării.

Un comentariu la „Liebherr Confort DNml 48X13, model de 201cm cu clasa A++”

  1. Combina aceasta este A ++ sau A+++ ? Este un detaliu important, pe unele site-uri este A++ pe altele A+++.Ce scrie pe combina ?Cum se comporta inoxul ? Multumesc.

Lasă un comentariu