Liebherr Confort DNml 43X13, model german cu NoFrost

Liebherr e un nume greu când vine vorba de electrocasnice, iar Liebherr Confort DNml 43X13 e una dintre cele mai reușite combine frigorifice din ofertă. Are 304 litri și un consum energetic anual foarte scăzut (232 kWh pe an).
Întreținerea aparatului e una foarte simplă deoarece vine cu No Frost, lucru care presupune dezghețarea automată a frigiderului și congelatorului.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un aparat garantat 4 ani, iar la nevoie poate avea garanție extinsă la 5 ani (acesta e un serviciu contra cost). Din imaginea de alături puteți vedea că acest model e unul foarte aspectiv, având un design minimalist precum cnel 4213.


Avantaje

Modelul Liebherr Confort DNml 43X13 vine cu un aspect plăcut datorat culorii inox și a faptului că vopseaua e una anti-amprentă.
Are circuite separate pentru fiecare compartiment, iar în acest fel nu are loc vreun schimb de aer între congelator și frigider.
Mânerul e unul incorporat, iar acest lucru are avantaje din punct de vedere estetice pentru că aparatul e unul mai simplu.
Are o autonomie mare de 26 de ore, lucru util în cazul în care rămâneți fără curent din variate motive.
Nu e un aparat gălăgios când se cuplează întrucât nivelul de zgomot e unul de 41 decibeli.
E un model compact având o înălțime de 186 centimetri și lungime de 60. Datorită acestui lucru puteți să amplasați aparatul acolo unde doriți.
În cazul în care aparatul are ușa deschisă o să fiți avertizați acustic, acest lucru fiind valabil și în caz de defecțiune.
Clasa de eficiență energetică e A++, iar acest lucru e unul foarte bun deoarece o să ne recuperăm costul aparatului prin facturi mici la curent. De exemplu, la 24 de ore consumă 0.63 kWh. Datorită economiei de curent mulți trec de la frigorifice vechi la unele noi.

Concluzie

Dacă vă interesează un frigorific cu o înălțime medie și care să aibă un volum net mare vă recomand modelul de față. E compartimentat bine, iar partea de congelator are o capacitate de congelare mare de 9 kg la 24 de ore. Partea de frigider e una cu 3 rafturi și compartiment de lume, iar la ușă are 3 suporturi.

Te-ar mai putea interesa