Liebherr Confort DN 48X13, combină clasa A++ înaltă de 201cm

Un frigorific nemțesc de top și cu No Frost e Liebherr Confort DN 48X13. Se adresează celora interesați să pună mai multă mâncare la păstrat întrucât volumul net e de 338 litri (frigiderul având 243 litri).
Spațiul ocupat de acest aparat frigo nu e prea mare datorită faptului că are niște dimensiuni de 60×65,7 (LxA în cm).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de top de la un brand din Germania în care foarte mulți au încredere.


Specificații

Liebherr Confort DN 48X13 e un aparat care vine cu o capacitate destul de mare de 338 litri și o eficiență energetică sporită clasa A++. Consumul anual e de 242 kWh, iar la 24 ore e de 0,66 kWh.
În cazul în care se întrerupe curentul nu se va alterna vreun aliment deoarece beneficiază de o autonomie de funcționare de 26 ore.

Partea de frigider e una cu 4 rafturi din sticlă și cu compartiment special pentru legume și fructe. În acest fel o să puteți depozita câte alimente doriți fără a le înghesui.
Congelatorul e unul cu 3 compartimente, având o capacitate de congelare de 9 kg pe zi.

Pro și contra

Pro achiziția ar fi No Frost (răcire fără producere de gheață), Duo Cooling (două circuite separate de răcire) și costul nu prea mare. Avantajul Duo Cooling ar fi că mirosurile nu se îmbină între cele două compartimente. iar, avantajul No Frost e că aparatul nu trebuie dezghețat.
Contra ar fi că nu vine dotat cu Multiflow. Acest sistem ar fi permis distribuirea aerului rece pe mai multe căi.

Concluzie

Pentru cei cu un buget mediu în căutarea unui frigorific de top pentru păstra o cantitate mare de alimente recomand acest model Liebherr Confort DN 48X13.
Fiabilitatea e … extraordinară întrucât produsul beneficiază de 6 ani garanție (dacă-l înregistrați în promoție; promoția fiind valabilă până la sfârșitul anului 2017). Trebuie să menționez că garanția standard e de 4 ani, deci foarte mult.
Despre brandul producător se poate spune că e unul cu o vechime considerabilă existând încă din 1949, fiind înființată de persoana cu același nume – Liebherr.

Te-ar mai putea interesa