Liebherr Confort DN 43X13, combină frigorifică cu afișaj Magic Eye

Combina frigorifică Liebherr Confort DN 43X13 e una dintre modelele premium oferite de acest brand deoarece prezintă un control electronic cu afișaj, Magic Eye, No Frost, DuoCooling (curenți de aer independenți pentru frigider și congelator), interior iluminat LED, avertizare pentru defecțiuni. Pe lângă toate aceste dotări speciale, aparatul se poate lăuda cu un consum de energie mic că doar e vorba de un brand german. Chiar îmi place cum arată, mânerele sunt îngropate pe lateral pentru a simplifica designul aparatului. Aparatele cu panou frontal curat, neted și puțin rotunjit sunt preferatele mele.

Chiar dacă nu e un incorporabil, acest aparat frigorific poate fi pus pe lângă mobilier că dor are o lățime de 60 cm ca multe alte modele mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia No Frost e prezentă la congelator, astfel dezghețarea nu mai e manuală, ci automată. Cu alte cuvinte nu se va mai forma prea multă gheață la interior și alimentele sunt conservate mai bine. E suficient să fie gheață doar pe pereți, nu și pe alimente.

Pe an acest aparat consumă numai 232 kWh, de aceea are clasa de eficiență energetică A++.

Dimensiunile aparatului diferă de la un aparat la altul și mă refer strict la înălțime și adâncime, dacă discutăm de modele mari. Se cam respectă lățime de 60 cm, dar nu și în cazul frigiderelor care pot fi de 70 cm. O parte din caracteristicile speciale ale acestui model țin de controlul electronic (sistem de avertizare pentru ușă deschisă, semnal vizual și acustic pentru defecțiune).

Păreri pro și contra

Ținând cont că vă doriți un aparat fiabil, e foarte important brandul și experiența sa în domeniul electrocasnicelor. La modelul de sus se poate vedea eficiența energetică superioară, tehnologiile avansate și designul modern. Chiar nu am ce să-i reproșez, chiar dacă nu vine cu suport pentru sticle, sticlele de 1 litru pot fi puse pe unul dintre rafturile din sticlă sau deasupra compartimentului special pentru fructe și legume.

Aparatul acesta Liebherr Confort DN 43X13 conservă excelent alimentele și puteți pune chiar și o cantitate mare de alimente în congelator că doar are o capacitate de congelare mare – 9 kg/24 ore.

Te-ar mai putea interesa