Liebherr Confort CUfr 3311, combină frigorifică multicoloră

Combina frigorifică Liebherr Confort CUfr 3311 e una multicoloră adică face parte dintr-o serie care oferă numeroase culori. Veți observa că prețul diferă de la un model la altul, dar specificațiile tehnice sunt aceleași. Modelele pe alb și argintiu ar trebui să fie cele mai accesibile deoarece sunt culori mai populare, deci vor fi mai cerute. Pe roșu arată destul de bine și poate cadoul ideal pentru soție, chiar dacă nu se asortează cu prea multe din bucătărie. Nu e vorba de un aparat foarte mare, motiv pentru care nu e foarte scump.

Nu aș putea spune că face parte din segmentul premium, deoarece nu prezintă anumite dotări speciale, dar cred că o să vă placă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul de mai sus are un volum total net puțin sub 300 litri, deci va fi destul de încăpătoare. Chiar dacă acesta e un model mare, consumul de energie e la un nivel destul de scăzut – 210 kWh/an. Din acest motiv, clasa de eficiență e foarte bună – A++.

Interiorul e destul de bine organizat, e prezent chiar și un raft pe care se pot pune sticle de vin sau apă. Poate că nu sunt destul de mari pentru sticlele de suc, dar nu cred că v-ar deranja.

Dimensiunile acestui aparat sunt similare cu cele ale multor aparate frigorifice similare, doar că aceasta are o lățime de 55 cm (majoritatea combinelor au 60 cm). Asta înseamnă că ocupă puțin spațiu și e mai înaltă decât alte modele de 300 litri.

Păreri pro și contra

O să vă placă acest model deoarece oferă caracteristici speciale ca: SmartFrost, VarioSpace, CoolPlus și FrostSafe. Interiorul e destul de vizibil datorită tehnologiei LED care e folosită de tot mai mulți producători, deoarece oferă mai multe avansate. E vorba de un produs german cu fiabilitate ridicată, care va fi folosit mulți ani.

Liebherr Confort CUfr 3311 e doar una dintre variantele oferite de această serie și pot fi și alte serii cu caracteristici mai bune, dacă vreți ceva diferit ori mai mare. Pentru cei care vor să vadă cum arată la exterior și interior, am postat clipul video de jos.

Te-ar mai putea interesa