Liebherr Confort CTPsl 2921, frigider economic pe Silver

Frigiderul Liebherr Confort CTPsl 2921 e un model german interesant, motiv pentru care beneficiază de anumite dotări speciale: SmartFrost la congelator, clasă energetică A++, uși reversibile, design SwingLine și interior iluminat cu LED. Arată bine pe argintiu, dar nu cred că îl luați doar pentru finisaj. Un astfel de aparat e o alegere fiabilă deoarece e vorba de un brand german și eficiența energetică e una superioară. Cu siguranță, alte branduri oferă soluții puțin mai accesibile cu clasă A+ dar nu se compară cu acesta. 

Am pus poza de jos pentru a vedea mai bine cum arată interiorul său și cât încape în acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt și frigidere cu o singură ușă, însă acelea au un congelator mult mai mic sau chiar deloc. Chiar dacă consumați alimente cât mai proaspete, tot e nevoie de un congelator. La acesta, congelatorule de 52 litri și mi se pare suficient de performant pentru că poate congela cam 4 kg la 24 de ore.

Are rafuri suficiente și pot fi ajustate pentru a pute pune orice vas în interior. Apreciez că are un număr generos de suporturi pe ușă pentru numeroase sticle de volum mic și mediu. Designul e unul modern iar un rol important îl are și culoarea – argintiu, dar mie îmi plac și mânerele incorporabile. Datorită lor, balamalele pot fi mutate și pe stânga pentru a schimba direcția de deschidere a ușilor (sunt reversibile).

Păreri pro și contra

E un model destul de apreciat pentru consumul de energie destul de scăzut, fiabilitate și nivel de zgomot redus. Chiar dacă e un frigider, interiorul e voluminos, dar nu și pentru congelator. Cred că acesta se adresează mai mult celor care au o ladă frigorifică sau un congelator, deoarece se poate întâmpla să aveți nevoie de spațiu pentru congelarea legumelor sau a cărnii pentru sezonul rece.

Liebherr Confort CTPsl 2921 e doar un model, iar acest brand oferă multe alte variante dacă nu vă convine ceva la acesta. Totuși, e un model apreciat de cumpărători și nu văd de ce nu ați vrea să-l încercați.

Te-ar mai putea interesa