Liebherr Confort CTN 5215, frigider alb mare

Unul dintre frigiderele premium e acest Liebherr Confort CTN 5215 datorită volumului și dotărilor mai speciale. Pe scurt, un astfel de model prezintă următoarele caracteristici speciale: control electronic touch (e poziționat la interior pe marginea superioară a congelatorului), iluminare interioară LED, sistem de răcire de tip Power Cooling și No Frost, compartiment fructe/legume numit BioCool Box, raft pentru sticle și altele. Având în vedere că e un model mare, construcția sa e una destul de robustă.

Astfel de aparate nu pot fi prea accesibile, plus că sunt oferite de un brand german (fiabilitate superioară). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

E un model cu design elegant pe alb și poate fi comparat cu o combină frigorifică datorită volumului generos. Are o clasă energetică atât de bună – A++, deoarece consumul anual e de 270 kWh și dacă îl raportăm la volumul aparatului. Chiar dacă congelatorul pare a fi mic din poze, veți vedea din clipul de la final că e destul de mare – 86 litri. Nefiind compartimentat, congelatorul oferă mai mult spațiu și rafturile pot fi eliminate oricând pentru a face loc în frigider pentru un vas sau în congelator la un pachet mai mare de alimente .

Pe acel panou de control nu sunt prezente multe butoane e de tip electronic, adică dispune de un meniu interesant și interacțiunea e simplă datorită tehnologiei touch. Sunt prezente destul de multe funcții: super-congelare, sisteme de avertizare pentru ușă deschisă, avertizare temperatură ridicată și avertizare cădere curent.

Păreri pro și contra

E ceva mai lat decât o combină frigorifică deoarece nu e foarte înalt, dar poate că vreți să-l puneți în locul vechiului model și vreți să fie puțin mai mare. Un plus de volum e bine venit deoarece veți avea nevoie de spațiu pentru eventuale vase mai mari sau chiar un tort. Sunt numeroase motive pentru a-l alege, deci nu văd de ce mai stați pe gânduri.

Poate că Liebherr Confort CTN 5215 pare cam mic din poza de sus, de aceea am pus și o prezentare la final. Dacă nu puteți vedea prea bine interiorul său, vă recomand clipul și panoul de control e interesant datorită tehnologiei touch.

Te-ar mai putea interesa