Liebherr Confort CT 3306, frigider mare cu SmartFrost

Un frigider ca și acest Liebherr Confort CT 3306 e ideal pentru cei care vor să depoziteze multe alimente, dar nu vor să le congeleze. Doar combinele frigorifice au congelatoare mai mari, doar că se pierde puțin volum pentru că interiorul e compartimentat. Eu prefer mai mult aparatele care are numeroase rafturi din sticlă și un compartiment voluminos pentru fructe/legume. Arată destul de bine la interior pentru că rafturile sunt transparente și iluminarea interioară e puternică – tehnologie LED. E puțin mai scump decât restul pentru că are control electronic, care e poziționat pe marginea de sus a congelatorului.

Dacă nu vă place acest model pentru că e mic, atunci ar trebui să luați în calcul un model mai lat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din poza de sus se vede destul de bine că acest aparat frigorific are 2 uși, iar modelele cu o singură ușă au un congelator mult mai mic (circa 10-20 de litri). Chiar și dacă pentru unii acesta e foarte mare, consumul de energie e destul de scăzut și e evidențiat acest aspect cu ajutorul acelei clase de eficiență energetică – A+. Nu are nevoie de tehnologii de răcire mai avansate pentru că nu e un aparat foarte mare și scump.

Dacă se ivește să aveți mai multe alimente de congelat, se poate alege un congelator mic care poate fi pus cam oriunde și nu trebuie folosit tot timpul. Lăzile frigorifice sunt prea mari și nu cred că aveți o cameră așa de mare. COngelatoarele mici pot fi puse chiar sub blatul din bucătărie.

Păreri pro și contra

E un model voluminos care ocupă destul de puțin spațiu și poate fi pus în orice bucătărie datorită designului modern. Congelatorul mi se pare destul de mare și cu tehnologia SmartFrost, decongelarea trebuie făcută mai rar. Un frigider mare oferă și multe suporturi și rafturi, dar nu e suficient spațiu pentru multe alimente pe un sigur raft, de aceea există variante cu lățime de 70 cm.

Sunt multe motive pentru care merită să alegeți un Liebherr Confort CT 3306 și până la urmă fiabilitatea e foarte importantă, de aceea un brand german nu trebuie neglijat. Garanția e și ea pe măsură și nu mai trebuie să cumpărați și o extra-garanție.

Te-ar mai putea interesa